tom cruise suri cruise resimleri tom cruisenin kizinin resimleri tom cruise resimleri katie holmes resimleri burada meleklerim
Merhaba melekler,

Yillardir neredeyse tum genc kizlarin sevgili haline gelen unlu aktor Tom cruise ve kizi Suri Cruise hakkinda bu aralar neredeyse butun medya ayaga kalkti.
Tom cruise Katie holmes ile evlendikten sonra kizlari Suri Cruise dunyaya gelmisti,

Cok tatli guzelligi olan suri cruise' in surekli medyada resimleri dolasmasi uzerine basinda adi ikon suri olarak kaldi, kucuk yasta surekli topuklu ayakkabilar rujlar ve elbiselerle dolasan suri cruise, bircok kisi tarafinda cocuk istismari acisindan tepki aliyor, son olarak unlu mankenlerimizden Demet Kutluayinda tepki gosterdigi olayla ilgili sunlari soyledi, ''Benimde neredeyse ayni yaslarda bir kizim var fakat, bu sekilde ortalikta basina malzeme olmadi, o yasta bir cocugun topuklu ayakkabi ve rujlarla dolasip basina poz vermesini cocuk istismari acisindan ailesini kesinlikle kiniyorum, her yasin kendine gore sorumluluklari vardir ve o yasta bir kiz cocugunun bir kadin gibi pahali kiyafetler ve topuklu ayakkabilar giyinip poz vermesini dogru bulmadigini ifade etti, ayrica ben ilk topuklu ayakkabimi guzellik yarismasinda 17 yasindayken giymistim dedi...Iste Suri Cruise nin o ilginc fotograflari melekler, dogrusu bende bu resimleri gorunce oldukca kinadim ailesini, bu yastaki bir kiz cocugunun gercekten bu sekilde basina malzeme olmasi hic dogru degil...