ajda pekkan somali konseri tarihi 1 ekim konseri haberleri burada arkadaşlar. Her gun yuzlerce kişinin aclıktan, hayatını kaybettiği Somali'ye yardım eden unluler arasına Ajda Pekkan'da girdi. Gectiğimiz gunlerde Nihat Doğan Somali ziyaretinden sonra yeni albumunun gelirinin yarısını Somali'ye bağışlayacağını soylemişti. Somali'de ki aclık haberlerinden sonra, karnımızı doyururken hem Rabbimize minnetimiz arttı hemde yemek yerken duygulanır olduk arkadaşlarım. Hatta Hulya Avşar'ın bir haberini okuduğumda, Hulya Avşar, Somali de ki aclıktan sonra evinde yemeklerin cope gitmesine kızdığını ve fuzuli masrafları kıstığını, kızı Zehra'nın "annem kafayı yedi" dediğini anlatmıştı. Dediğim gibi Somali'de ki dram hepimize bir ibret oldu. Yine Somali icin bir yardım haberini sunuyoruz bu makalemizde sizlere Melek'lerim.
Ajda Pekkan Somali konseri veriyor ve bu konserin tum gelirlerini Somali'ye gonderiyor.
Super Star Ajda Pekkan'ı insanlık adına tebrik ediyor ve dunya uzerinde ki diğer tum sanatcılara ornek olmasını diliyoruz.
SUPERSTAR Ajda Pekkan, aclık ve kuraklıkla boğuşan Somali icin yardım konseri duzenliyor.
Unlu sanatcı, 1 Ekim gecesi Boğaz manzaralı konser mekÂnı Turkcell Kuruceşme Arena’da sahneye cıkacak ve şarkılarını Somalililer icin seslendirecek. “İstanbul’dan Somali’ye Yardım Konseri” adlı organizasyondan elde edilecek tum gelir, her gun yuzlerce kişinin hayatını kaybettiği, buyuk bir insanlık dramına sahne olan ulkeye bağışlanacak.