ibrahim tatlıses son hali resimleri fotoları fotoğrafı goruntuleri burada arkadaşlar. Aylar once silahlı saldırıya uğrayan İbrahim Tatlıses, hayranlarını korkuttu. Nihayet sağlığına kavuşan İmparator İbrahim Tatlıses, gectiğimiz gunlerde hastaneden cıktı ve kızı Melek Zubeyde'nin evine kavhaltıya gitti. Damadıyla sohbet edip, torununu seven İbrahim Tatlıses'in son hali beni uzdu. Cok yaşlanmış, cokmuş. Elbette ki kolay değil, olumle savaştı ve tıpkı guclu sesi gibi, olumude tum gucuyle yendi, cok şukur... Sizlere daha once İbrahim Tatlıses yeniyıl gecesinde nerede cıkacağına dair İbrahim Tatlıses 2011 Ylıbaşı gecesi sahne alacak adlı haberimizde mujdeli haberi vermiştik. Şimdi ise, İbo'nun son halinin fotolarını sunuyoruz Melek'lerim.

İbrahim Tatlıses, kendisini ziyarete gelen İzzet Capa’ya acıkladı: “Gecen hafta sonu ilk kez hastaneden cıkıp Melek Zubeyde’nin evine kahvaltıya gittim. Hasret giderdik. Damadımla sohbet ettim, torunumu kucağıma aldım.”

Kısa sure once Almanya’da ikinci ameliyatını geciren ve tedavisine Daruşşafaka Kliniği’nde devam edilen İbrahim Tatlıses, ziyaretine gelen İzzet Capa’ya son gunlerde yaşadığı olumlu gelişmeleri acıkladı. Sohbet sırasında bomba haberi de verdi. Unlu turkucu, gectiğimiz hafta sonu ilk kez hastaneden cıkıp kızı Melek Zubeyde’nin evine kahvaltıya gittiğini soyledi: “Hasret giderdik, damadımla konuştum, torununu kucağına alıp sevdim.”

Şifa kaynağı Rize balı

Tatlıses, iyileşme surecini hızlandıran sırrını da bu sohbette acıkladı: Başucunda duran bal kavanozu... Unlu turkucu, bir hayranının kendisi icin ozel olarak Rize dağlarından getirdiği, icinde arı sutu de olan bu balın her gun bir kaşık yendiği takdirde hem vucudu yenilediğini hem de insana enerji verdiğini soyledi. Ama tum ısrarlara rağmen balın adını acıklamadı.

Kaleye gecip top tutacak

İbrahim Tatlıses’in doktoru, Maltepe’deki Romatem Tedavi Merkezi’nin Direktoru Dr. Koksal Holoğlu, Kanalturk’teki ‘2. Sayfa’ programında şunları soyledi: “Tatlıses’in felcli olan sol kolunu bilgisayar oyunuyla iyileştiriyoruz. İsvicre’den gelen ‘Armeo-Spring’ adlı kol robotu bilgisayara bağlı. Ekranda bir futbol macı var. Tatlıses oyunda kaleci. Kaleye gelen topları, felcli olan sol kolunu kullanarak tutmaya calışıyor. Tedaviye bugun başladık. Turkiye’de ilk kez kendisine uyguluyoruz.”

Terasta otomobil

İzzet Capa, İbrahim Tatlıses’in altıncı kattaki hastane odasının terasındaki otomobilini inceledi. Kazalardan sonra bir ceşit terapi olarak kullanılan bu otomobil, hastaların arabaya binip inmesi ve iletişim kurması acısından buyuk onem taşıyor.