Seckin Piriler Tangoze oğluyla birlikte poz verdi Seckin Piriler oğluyla birlikte resimleri Seckin Piriler resimleri Seckin Pirilerin oglu konulari burada melekler
Sevgili Melekler,

Unlu manken Seckin Piriler, Duman grubunun solisti Kaan Tangoze ile uzun bir sure flort etmis ve evlendikten kisa bir sure sonra hamile kalmisti, suan bir yasina basan '' Hakan'' isimli ogluyla birlikte poz veren piriler, ayrica kisaca hamilelik surecinden bahsetti...

''Hic asermedim''

Hamilelik doneminde hic asermedigini soyleyen piriler, '' gecenin bir vakti kaani uyandirip hadi kalk canim sunu cekti demedim, fakat tekrar hamile kalirsam muhakkak birseyler isteyecegim'' dedi.

Hamile olduğumu ilk oğrendiğimiz an bir surpriz yaşadık diyen piriler, Kaan cok sevindi, havalara uctu. Ultrasonda ilk kalp atışlarını duyduğumuzda cok heyecanlandık dedi...

Ayrica piriler hamilelik donemi ile ilgili sunlari soyledi; Dokuz ay boyunca, onu kucağımıza alacağımız gunu iple cektik. Hamileliğim suresince genel olarak cok sakin ve mutluydum. Ama tabii duygusal acıdan kadınların hassas olduğu bir donem. Reklamlara dahi ağladığım olmuştur. Cok sıradan şeylere bir anda gozlerim dolabiliyordu.

Oglunun geninde de, babasi gibi muzik var diyen piriler, dort yaşındayken piyano eğitimi alsın istiyorum dedi,