ben petek dincozu co seviyorum bu yuzdende bu habere uzuldum doğrusu inşallah barışırlar...işte o haber (alıntıdır)

catırdadı. Şarkıcı Petek Dincoz (30) 8 yıllık flortun ardından 2 yıl once canlı yayında nikah masasına oturduğu Can Tanrıyar’dan (50) boşanıyor. Vatan gazetesinden Gulşen Yuksel'in haberine gore, sık sık kızlı-erkekli bir grup arkadaşıyla gece kuluplerinde boy gosteren Tanrıyar’ın, eşinin tum ikazlarına rağmen hayatına ceki duzen vermemesinin bu evliliği bitirdiği one suruldu.

1 hafta once Levent’teki Belluvue Rezidance’daki evlerini ayıran ciftten Can Tanrıyar’ın eşini boşanmaktan vazgecirmek icin cabaladığı da oğrenildi. Tanrıyar şoyle konuştu; “Boşanma kararı aldığımız doğru. Petek’ın avukatı bugun (dun) mahkemeye başvurdu, davayı da o actı. Herhalde 1 haftaya kadar boşanırız. Bizi boşanmaya goturen olay gercekten cok komik. Gecen carşamba Marmaris’e gitmem gerekiyordu. Bunu Petek’e soyledim. O da bana ’Benim duyduğum şeyler var, sen Marmaris’e değil Antalya’ya başka şeyler icin gidiyorsun’ dedi. Acıkcası benden şupheleniyordu. Komik bir şey oldu ve ben Antalya’ya gittim. O komik şey de hava muhalefeti. Dalaman da fırtına cıktı, ucak inemedi. Ucak fırtına nedeniyle Antalya’ya indi. Keşke İstanbul’a geri donseydi (guluyor). Ben sağ salim inme telaşıyla Petek’i aradım. ’Biliyor musun başımıza ne geldi şu anda Antalya’dayım’ dedim. O da cıldırdı ’Bana numara yapma zaten senin Antalya’ya gideceğini biliyordum’ dedi. Ama derdimi anlatamadım, telefonu kapatmak zorundaydım Cunku ucak yeniden havalanacaktı...
6 saat bana ulaşamadı
Gece yarısı Antalya’dan Dalaman’a indik. Telefonum yine kapalı olunca sanki ben Antalya’ya gidip telefonu kapatıp ortadan kaybolan bir hale duştum. Zaten geceleri surekli dışarıda olmam nedeniyle hep bir şuphesi vardı. Ama oyle benim hayatımda kimse yoktu. Cep telefonumun ucak nedeniyle 6 saat kapalı kalması 10 yıllık beraberliğimizi bitirdi. THY’ye dava acsam yeridir(guluyor). Şaka bir yana kendimi onun yerine koyuyorum hak da veriyorum.

O yuzden actığı davada da anlaşmayı hemen kabul ettim. Cunku kendimi savundukca kendimi cocuk gibi gormeye başladım. Madem boşanmak istiyorsun kabul ediyorum dedim. Her şey şaka gibi gelişirken tamamen ciddiyete donuştu. Ama tabi benim hayatımda gorduğu şeylerin birikiminin sonucudur bu. Zaten cevremi hic beğenmiyordu. Dava buyuk bir olasılıkla onumuzdeki carşamba gunu sonuclanacak.”