Calkantılı yaşantısından sonra evinin kadını ve anne oldu gercekten takdir ediyorum mesleğinede geri donuyormuş hadi hayırlısı...

KISA BİR SURE ONCE MODACI DİLEK HANİF'İN YENİ KOLEKSİYONU İCİN POZ VEREN DEMET KUTLUAY, ARTIK PODYUMLARA DONECEĞİ MUJDESİNİ VERDİ.

Kısa bir sure once modacı Dilek Hanif'in yeni koleksiyonu icin poz veren Demet Kutluay, artık podyumlara doneceği mujdesini verdi. Demet Kutluay, mesleğine kaldığı yerden devam edeceğini belirtti.

Dilek Hanif'in yeni kreasyonu icin objectif karşısına gecen Demek Kutluay, "İki cocuk doğurduktan sonra benim icin bir geri donuş oldu Dilek Hanif cekimi" diyerek gelen tepkilerden de cok memnun olduğunu soyledi. Kutluay, artık mesleğine faal olarak donuş yaptığını da şu sozlerle dile getirdi:

"Artık İrem 3,5 yaşına geliyor. Omer 7,5 aylık. O yuzden artık ben de mesleğime kaldığım yerden guzel bir şekilde devam ediyorum."

Planları arasında, 2 cocuk yaptıktan ve onların anneye en ihtiyac duyduğu donemde onları yalnız bırakmamak olduğunu belirten Kutluay, "Sonrasında da mesleğime devam etmekti" dedi. Demet Kutluay, mesleği dahilindeki her alanda bundan sonra varolduğunu belirterek podyuma da cıkacağını belirtti.