Emrahın yaptığı cok ayıp yahu insan abisinin oğluna boğle yaparmı pes yani..

İbrahim Tatlıses sahne aldığı Bodrum “Clup 63”ta inanılmaz acıklamalar yaptı. Seyircilerine yıllar once yaptığı bir hatayı itiraf etti ve bir nevi gunah cıkardı.
Gecmişte yaşanmış bir olayı bugun acıklığa kavuşturdu İbrahim Tatlıses. Evet, şimdi gelelim olayın detaylarına. Programını surdurduğu bir sırada bir anda şarkıyı kesip şarkıcı Yaşar İpek’e bakan Tatlıses, “Bir zamanlar bir adam bana ‘Yaşar’la konuşma, onu programına cağırma, yolda gorursen bile ne olur ona selam verme’ diye ricada bulunmuştu” dedi. Evet, bu ricada bulunan kişi de şarkıcı Emrah. Şimdi Tatlıses’in soylediği cok carpıcı cumleler var: “Ben onu adam zannetmiştim. Meğer adam değilmiş, biz adamları severiz, adam olmayanla işimiz olmaz.” Bir anda herkes şok olarak sustu, İbrahim Tatlıses’i dinlemeye başladılar. Yaşar İpek’e donerek, “Kardeşim kusura bakma, sen benim değerli kardeşimsin, hoş geldin sefa getirdin” diyerek, Yaşar İpek’i yerine uğurladı ve ekledi: “Sen kimden bahsettiğimi biliyorsun."
Bu konuşmaların ardından herkes fısıldaşmaya başlayarak, “Emrah’tan bahsediyor galiba” diye konuştu. Evet, İbrahim Tatlıses Emrah’tan bahsediyordu. Bir donem, Emrah’la fırtınalı bir aşk yaşayan, sonra da yeğeni Yaşar İpek’le adı anılan Asuman Krause, bir anda amca ve yeğenin arasını acan kadın oldu o donemde. Magazin basınında geniş yer bulan bu haber cıktıktan bir sure sonra Yaşar İpek bir anda ortadan kayboldu. Ekranlardan uzak kaldı, şarkıları duyulmamaya başladı. Bunun sebebi Emrah’tan başkası değilmiş. “Bir Alo De” şarkısı ile patlama yapan Yaşar İpek’e uygulanan bu ambargo artık İbrahim Tatlıses tarafından kaldırıldı. Yaşar İpek ve Emrah hic konuşmuyorlar, zaten konuşacak bir şeyleri de kalmadı. Bu ambargo meselesi buyuyecek gibi, bakalım magazin basınında bu nasıl lanse edilecek. Burada Emrah’ın yaptığı bir ayıp var, oz yeğeni olan Yaşar İpek’in ekmeğiyle oynadı. Sonuc olarak ne oldu? İkı adam birbirine duşman kaldı, barışacak gibi de gozukmuyorlar. Olan amca ve yeğene oldu…