sibel can nasıl zayıfladı kilo verenlerin hikayeleri kilo verenlerin fotoğrafları nasıl zayıfladılar sibel can verdi
Kocası yuzunden zayıfladığını soyleyen Ceyhan: “Odun gibi olmuştum. Kocam beni kıskanmıyordu bile. Gozunun dışarıya kaydığını hissedince silkelenip, zayıfladım.”

Vatan'ın haberine gore, Esra Ceyhan yeni yayın donemi icin hazırlıklarını tamamladı. Oyle ki fiziksel olarak da buyuk bir değişim icine girdi. Rejim yaparak hamilelikte aldığı kilolardan kurtuldu. Yeni goruntusuyle fotoğraflar da cektirdi. Kısa surede nasıl bu kadar zayıflamıştı? İşte Ceyhan’ın acıklamaları:

- Doğumdan sonra kendimi odun gibi hissettiğim donemler oldu. Belim o kadar kalınlaşmıştı ki. Kocam kimi zaman beni kilolu, uykusuz, cokmuş, şebelek gibi gordu. Bana surekli “Daha da kilo aldın” diyordu. Erkek seni beğenmedikce daha da cok bakımsızlaşıyorsun. Eşim o donem beni hic kıskanmıyordu, gozunun ucuyla bile bakmıyordu.

- Bebekle birlikte insan anne olmak ve cekici gorunmek arasında kalıyor. Tabi ki anne olmayı tercih ediyor. Anne olduktan sonra etek boyumu uzattım, dekoltemi azalttım. Frapan bir makyaj yaptığım zaman bile “anneyim uygun olmaz” dedim.

- Karı-koca ayrılmaları en cok doğumlardan sonra oluyor. Eşlerin hanımlarını cekici bulmamaları da bu donemde yaşanıyor. Benim de oyle bir donemim oldu. Doğumdan sonra olan deformasyon yuzunden surekli pantolon ve kalcayı kapatan şeyler giyiniyordum. Eşimin bana bakışı bile değişti. Gozunun dışarıya gittiğini hissetince “Acaba beni arzu etmiyor mu?” diye duşundum.

- Cunku doğumdan sonra cekiciliğin ve guzelliğin azalınca başka kadınların kocana bakışı da değişiyor. Kocanı bekar, boşta bir erkek gibi goruyorlar. Boyle olunca sirkelenip, toparlandım.

- Doğum sonrası kadın aldatılabilir. Bu az kaldı benim de başıma geliyordu. Ama kocam Allah’tan bunu bana yaşatmadı. Bir kadın icin ne kadar rencide edici bir şey. Evdeki bakıcıdan bir farkın olmuyor. Ayrıca o donemde evdeki bakıcı da cok onemli. Bakıcı evin hanımından daha guzel daha bakımlı olmamalıdır. Bir kadın kendine goz gore gore neden bir rakip yaratsın ki? Bakıcıyı eşine tercih eden erkekler de var. Ben cok guzel bir bakıcıyı işe almazdım. Benim evimde calışanlar kolsuz, yakasız, yakası acık giyinemez.