Başarılılar, zenginler ve bircoğumuza gore onlar 'mukemmel'ler
Ama bir de madalyonun diğer yuzu var; sanılanın aksine unlulerin bircoğu, normal bir insana ’cocuk oyuncağı’ gibi gelen bazı becerilere sahip olmaktan bile acizler Kimi ruj suremiyor, kimi fermuar cekemiyor

Pamela Anderson: Ruj surmekten bile aciz
Ayna karşısına gecip makyaj yapmayı beceremiyorum Bir ruj surmekten bile acizim, acıkcası o işi de guzellik uzmanına yaptırıyorum İşte bu yuzden de evimde her zaman bir makyoz bulundurmak zorunda kalıyorum
Donald Trump: Asla cocuk bezi değiştiremem
Erkekler artık cocuk bezi değiştirmeyi oğrendiler Genc babalar bu işi eğlenceli bile buluyorlar Ama ben bu konuda yetenekli sayılmam, bir kere denedim bir daha denemem Cocuk bezi değiştirmek ayrı bir yetenek işi Asla cocuk bezi değiştirmem
Oprah Winfrey: Diğer şoforlere muhtacYıllardan beri araba kullanırım, ama bir kez olsun benzin istasyonuna girip de arabama benzin koymayı başaramadım Bu işin nasıl yapıldığını biliyorum ama hortumun ağzını arabanın benzin deposuna yaklaştıramıyorum Eğer benzin istasyonunda bir gorevli bulamazsam, oradaki başka suruculerden yardım istiyorum
Eva Longoria: Fermuar cekemiyorum
Fermuarlı giyeceklerden nefret ederim, cunku fermuar kullanmayı bir turlu oğrenemedim Fermuarı cekerken mutlaka bir hata yapıyorum, dişlisi takılıyor Cantanın fermuarını kapatırken de zorlanıyorum Benim icin en iyisi fermuarlı eşya kullanmamak
Elton John: Teknoloji ozurluBen bir teknoloji ozurluyum Ne yalan soyleyeyim, şu teknolojinin harika urunleri beni korkutuyor Cep telefonum yok, evimde bilgisayar bulamazsınız Televizyon izlerken bile bazen urkuyorum