'HERKES SUSSUN BEN EVLENİYORUM!'

TUĞBA OZAY, CEZAEVİNE GİRMESİNE NEDEN OLAN ESKİ SEVGİLİSİ AKIN BUYUKOĞLU'NA DONDUĞU HABERLERİNE İSYAN ETTİ.

Bu iddianın Takvim gazetesinde yer alması uzerine sessizliğini bozan Ozay, İtalyan sevgilisi ile Milano'da cektirdiği fotoğrafları gostererek, 'Kimse yeni ilişkimin buyusunu bozmaya calışmasın. Ben onumuzdeki yıl evleniyorum' dedi.
Kendisinden ayrılmayı kabul etmeyen Akın Buyukoğlu'nu vurdurttuğu iddiasıyla aylarca cezaevinde kalan Tuğba Ozay, yeniden eski aşkına donduğu iddialarına cok sinirlendi. İtalyan sevgilinin sadece paravan olduğunu, bunu Buyukoğlu ile aşkını gizlemek icin kullandığını soyleyenlere catan manken, Hurriyet gazetesine şu acıklamayı yaptı:

'Bu ilişkinin buyusunu kimse bozamaz. Mario ile birlikteyiz ve cok mutluyuz. Zaten bayramı da onun yanında gecireceğim. İlk kez acıklıyorum: Biz evlenmeye karar verdik ve bu kararımızı ailelerimize de acıkladık. Zaman zaman birileri mutluluğumu karalamak istiyor, ama bunu kimse başaramayacak. Mario hayatımda olduğu surece bu cirkinliklere rahatca goğus gerebilirim.'
Sevgilisini babasıyla tanıştırdığını ve ondan da onay aldığını belirten Tuğba Ozay, sozlerini şoyle noktaladı: 'Yaşadığım sıkıntılardan sonra babam 'Bundan sonra karşıma gelecek insanın evleneceğin insan olması gerekir' dedi. Doğru soyluyordu. Ben de artık ailemi kurmak, cocuk doğurmak istiyorum. Eylul ayında evlenmeyi planlıyoruz. Hem Turkiye hem de İtalya'da duğun yapacağız.'
Tuğba Ozay, gectiğimiz hafta Milano'da buluştuğu sevgilisi Mario ile Fransa tatiline cıktı.