lelya ile mecnun dizisi ushan cakır ezgi asaroğlu dayak olayı fotoları haberleri burada arkadaşlar. TRT 1 dizilerinden Leyla ile Mecnun dizisi dayak olayı ile skandal yaptı Melek'lerim. Leyla ile Mecnun dizisi oyuncularından Ushan Cakır Ezgi Asaroğlu dayak haberleriyle magazin dunyasında bomba etkisi yarattı Melek'lerim. Dizi setinde Leyla ile Mecnun dizi oyuncularından Ushan Cakır, rol arkadaşı Ezgi Asaroğlu'nu dovdu ve saclarından tutarak yerlerde surudu, Ezgi Asaroğlu dayak yediğine dair rapor aldı. Ben haberi tam okumadım ama okuduklarımdan şok oldum Melek'lerim. Aralarında ne gecmiş olsada, topluma mal olmuş bir kişinin ornek tavırlar srgilemek yerine kadına şiddet uygulaması ciddi anlamda nahoş ve icler acıtan şok etkisi yaratan bir tavır

Leyla ile Mecnun dizisi dayak haberi!

“Leyla ile Mecnun” dizisinin setinde, oyuncu Ushan Cakır, rol arkadaşı Ezgi Asaroğlu’nun boğazını sıktı, saclarından surukledi.

TRT 1’de yayınlanan “Leyla ile Mecnun”un setinde gectiğimiz gun dayak skandalı yaşandı. Dizide ‘Arda’ karakterini canlandıran Ushan Cakır, ‘Leyla’ rolundeki Ezgi Asaroğlu’yla tartıştı, ardından da boğazını sıktı ve saclarından surukledi. Kavga sırasında kafasını kaldırıma carpan genc kız, darp raporu aldı. Ushan Cakır’ın aynı dizide rol alan Beste Bereket’in sevgilisi olduğu ve kavganın da Asaroğlu’nun, Bereket’e Cakır hakkında bir şeyler soylemesinden kaynaklandığı iddia edildi.

Gereken yapılacak

Dizinin yapımcılığını ustlenen Eflatun Film, olayla ilgili şu acıklamayı yaptı: “Ezgi Asaroğlu ve Ushan Cakır arasında yaşanan tatsız olaylar tarafların ozel hayatları ile ilgili konulardan kaynaklanmıştır. Bizim setlerimizde insanlar birbirlerine ozen gosterir, sever ve saygı duyar. Eflatun Film, yaşanan bu menfur olayla ilgili gerekeni yapacaktır.”

Alınan bilgiye gore, Beste Bereket ve Ushan Cakır’ın dizideki gorevlerine yapım şirketince son verildi.