yeşim salkım kızı ada hakan eratik fotoları resimleri haberleri burada arkadaşlar. Unlu şarkısı Yeşim Salkım, ikinci bebeğine hamile kalmıştı. Meleklermekani.com olarak, Yeşim Salkımın hamilelik fotoları resimlerini sizlerle paylaşmıştık. Gectiğimiz gunlerde bir kız bebek dunyaya getiren şarkıcının Yeşim Salkım ve kızı Ada Bebek başlıklı konuda sizlere Yeşim Salkım doğum haberini aktarmıştık. Yeşim Salkım Hakan Eratik ciftinin guzeller guzeli minnak kızı Ada Bebek geceleri, babası Hakan Eratik'in horlamasından oturu uyandığı icin, annesinin yatakları ayırmasına neden olmuş Melek'lerim Hakan Eratik ve Yaşim Salkım, minicik kızları Ada icin yatakları ayırmışlar Şimdi sizlere Yeşim Salkım kızı Ada haberlerinin detaylarını aktarıyoruz Melek'ler.

Yeşim Salkım, kızı Ada’nın doğumundan sonra eşi Hakan Eratik’le yatakları ayırdıklarını soyledi: “Kocam horlamaya başladı yorgunluktan. Onun ufacık bir ses cıkarmasıyla Ada uyanıyor. Ada uyanınca da sinirleniyorum.”

YEŞİM Salkım, Yeni Anne dergisi icin gectiğimiz nisan ayında dunyaya gelen kızı Meryem Ada ile objektif karşısına gecti. Dergi ekibini yeni evinde ağırlayan Salkım, roportajında da bebeğinin doğumuyla hayatında değişenleri anlattı. Unlu şarkıcı, artık eşi Hakan Eratik’le ayrı yataklarda uyuduğunu soyledi: “Kocam horlamaya başladı yorgunluktan. Onun ufacık bir ses cıkarmasıyla Ada uyanıyor. Ada uyanınca da ben sinirleniyorum. Gecen gece bir baktım, Hakan yastığını, yorganını almış aşağı kata iniyor. ‘Benim biraz rahat uyumam gerekiyor’ dedi. Doğumdan beri flort ediyor musunuz derseniz, ‘hayır’. Romantik bir yemek yediniz mi diye sorarsanız, ‘hayır’. Sadece Ada’nın anne ve babası pozisyonundayız. Şoyle bir guzellik var; biliyor ki şu an bu sureci yaşamalıyız, cunku ortada harika bir sebep var. En guzel keyif, eve gidip yatağımıza uzanıp, aramıza Ada’yı almak ve onunla vakit gecirmek.”

Ada’dan once bebek duşurdum Yeşim Salkım, “Ben Ada’ya hamile kalmadan bir yıl once bir bebek kaybettim, istemiştik ama olmadı” dedi.