paris hilton turkiye istanbula geldi resimleri haberleri burada arkadaşlar. Her yaptığı olay olan cılgın guzel Paris Hilton kendi adını taşıyan Paris Hilton Ayakkabı Modellerinin tanıtımı icin İstanbul'a geldi Melek'lerim. Sizlere daha once Paris Hilton ayakkabı modellerinin yanı sıra birde Paris Hilton Saatlerini tanıtmıştık.
Hilton Otellerinin varisi olmasının yanı sıra birde tekstil sektorunde şık tasarımlara imzasını atan unlu guzel, Turkiye'de coşkuyla karşılaştı ve "Turkiye'yi cok seviyorum" dedi. Gorunen o ki,
Paris Hilton, Turkiye ziyaretlerini arada tekrarlıyacak gibi

Dunyaca unlu birinin ulkemize gelerek, dunya basınında ulkemizin adını duyurması, elbette ki bizim icin guzel ve mutluluk verici bir ziyaret olur, bu yuzden; Meleklermekani.com olarak, diliyoruz ki, yabancı unluleri daha sık konuk ederiz

Merak edenler icin;
Paris Hilton İstanbul ziyaretinden detaylı haberler ve fotolar aşağıdadır Melek'lerim.
HİLTON Otellerinin varisi Paris Hilton, Divarese mağazalarında satışa sunulan ve kendi adını taşıyan ayakkabı koleksiyonunu tanıtmak uzere İstanbul’a geldi. Hilton, "İstanbul’da Boğaz turunu ve gece kuluplerini ozledim" dedi.
British Havayolları’na ait bir ucakla, saat 23.25 sıralarında Londra’dan İstanbul’a gelen Hilton, Ataturk Havalimanı’nda Prime Class hostesleri tarafından karşılandı. Ucaktan indikten sonra yaklaşık 15 dakika lavaboda makyajını tazeleyen Hilton, sempatik tavırlarıyla dikkat cekti.Yoğunluk nedeniyle havalimanında polisler ile gazeteciler arasında zaman zaman itişmeler yaşandı.Ataturk Havalimanı’nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hilton, "İstanbul’a yeniden geldiğim icin cok heyecanlıyım. Benim icin başarılı bir iş gezisi olacak. Benim icin Turk insanları cok iyi dost" dedi. Yoğun guvenlik onlemleri altında havalimanından ayrılan Hilton, konaklayacağı otele gitti.