derya tuna arım balım peteğim programı konuşması ibrahim tatlıses nikahı şok acıklamalar burada arkadaşlar. Petek Dincoz'un sunuculuğunu yaptığı Arım Balım Peteğim adlı sabah prgoramına konuk olan Derya Tuna İbrahim Tatlıses'in nikahı icin ilk defa konuştu ve carpıcı şok acıklamalar yaptı. Bu haftanın bomba etkisi yapan magazin olayı, gectiğimiz aylarda silahlı saldırıya uğrayan ve hala tedavi goren İbrahim Tatlıses ve Ayşegul Yıldız'ın nikahı evlilik haberleriydi. Tv'de yer alan tum programlar olay evliliği konu aldı. gozler hep Derya Tuna ve Oğlu İdo'ya cevrildi. Seda Sayan'ında dediği gibi, şahsen bende İbo ya evlenmez evlensede
Derya Tuna'yla evlenir diye duşunuyordum.
İbrahim Tatlıses Ayşegul Yıldızla evlendi ve herkesi şok etti. Babasının evleneceğini nikah gunu hastanede oğrenen İdo hastaneyi terk etmiş ve haklı olarak buna icerlemiş. Gunlerdir, İbrahim Tatlıses nikahı,
Derya Tuna acıklamaları ve hastane odasında şok olan İdo'nun bu konuda ki kızgınlığı konu ediliyordu, basında ve magazin dunyasında. Nihayet bu soru işaretlerine birinci ağızdan cevaplar geldi.
Derya Tuna Arım Balım Peteğim programına katıldı ve
Derya Tuna İbrahim Tatlıses hakkında konuştu ağır acıklamalar yaptı. İşte o haber Melek'ler!
'Arım Balım Peteğim’in canlı yayınına katılan Derya Tuna, İbrahim Tatlıses'in evliliği ve sonrasından yaşananlar ile ilgili ağır konuştu:
“İbrahim Tatlıses’in acıklaması cirkin!. Once asistanı damla değil, İdo’yla ilgili acıklama yapmalıydı!..Damla hanım tarafından baskı aldı ve o yuzden yaptı sanırım. Once oğlu onemlidir insanın ”
"Oğlum İdo o dakikalarda hastaneye gidiyordu. Babasının evleneceğini hastanede oğrendi "Beni kaybettin baba" diyerek orayı terk etti."
"Benim icin oğlum cok onemli. Kendime bir hayat cizdim ve cok mutluyuz. Benim İbrahim Tatlıses ile ilgili bir beklentim yoktu. Beklentim olsaydı her gun orada olurdum. Tekkeyi bekleyen corba icer. Allah mutlu etsin. Etrafta konuşulanlar yalan. Haberler yuzunden nasıl oturacağımı nasıl konuşacağımı şaşırdım. İbrahim bey herkesin ne olduğunu cok iyi biliyor. Otursun onları duşunsun. Biz yanında olmayacağız ama evlatları onun yanında olacak her zaman. Allah herkesin yolunu acık etsin".
“İbrahim Bey’in annesi İdo’yu cok sevdiği icin bize geldi. Dun telefonla konuştular. İdo’nun uzgun olduğunu oğrendi ve hemen bize geldi. Oğlum babaannesini cok iyi ağırladı.. Mangallar yaptı…”