Eski manken Tuba Unsal Tovbeler Tovbesi dizisi ile oyunculuğa adım atmıştı melekler...Gectiğimiz yıl evlenen ve 8 aylık Sare adını verdiği bir kızı olan guzel oyuncu Tuba Unsal eşiyle evini ayırmış...

Gectiğimiz yıl işadamı sevgilisi Murat Pilevneli ile evlenen ve cok mutlu olduklarını dile getiren Tuba Unsal; şimdi de ayrılık konusuyla gundemde...
Gectiğimiz yıl kızı Sare'yi dunyaya getirmek icin Amerika'ya giden Tuba Unsal, orada unlu işadamı sevgilisi Murat Pilevneli ile evlenmişti. Unsal, evliliğini Twitter sayfasına "Bugun dunyanın obur ucunda, herkes uyurken, ben sevdiğim adama 'Evet' dedim.." diye yazarak duyurmuştu. Cift evlendikten birkac ay sonra da kızları Sare'yi kucaklarına almış ve mutluluklarını katlamıştı. Verdikleri her roportajda; birlikte mutlu olduklarını soyleyen ve gectiğimiz yaz ailece uzun bir tatil yapan ciftle ilgili, bugunlerde ayrılacakları hakkında dedikodular yapılıyor.
YENİ EV YENİ HAYAT
atv'de yayınlanan 'Tovbeler Tovbesi' adlı dizide rol alan Unsal'ın, onceki gun cekimler sırasında ağlama krizine girdiği ve bu nedenle setin ertelendiği haberi de bu iddianın gercek olabileceğini gosterdi. Guzel oyuncu, yaşadığı bu olaydan bir sure sonra da Twitter'a "Yeni bir ev, yeni bir hayat" diye yazdı. Sanki Unsal'ın evliliğindeki kara bulutları ima eden bu yazı sonrasında, "Tuba Unsal eşinden ayrılıyor mu?" soruları gundeme geldi.