ozcan deniz fahriye evcen evlendi fahriye evcen ozcan deniz evlendi evlimi
Şarkıcı Ozcan Deniz'in tam 10 yıl evli kaldığı eski eşi Handan Hanım ortaya cıktı ve şok ayrıntıları ilk kez anlattı
Yeni bir kitap cıkartacak olan Handan Hanım, yazdığı kitabın ortaya cıkış oykusunu
"1 sene once Almanya'dan Turkiye'ye geldim. İnsan yaşca olgunlaştıkca bir şeylerin farkına varıyor. Bu Ozcan Bey'in unlu olmasıyla alakalı değil. Ozcan Bey ile hayatımızın bir doneminde birlikte yuruduk ve yollarımız ayrıldı.
Bu kitap benim icin ic dunyamı temizlemek gibi bir şey oldu.. Ozcan Bey unlu biri olmasaydı da gercekleşirdi bu kitap. Boyle bir kabiliyetim var. Bu manevi bir ruh toparlaması ya da bir vedalaşma benim icin.. Ozcan benim kesinlikle helalimdi. Ozcan ile Munih'te tanıştık. Emrah'ın sıla konserleri vardı.
O zamanlar Emrah hayranıydım. Ozcan yan masamızda oturuyordu. Orada tanıştık.. Evlenme kararı alışımızı kitabımda detaylı olarak yazdım. Orhan Bey isimli menajerinin kafasındaki planı doğrultusunda evlendik. Bana para karşılığı bir evlilik teklif etti. Ben bir hafta sonra herkesin hayır demesine rağmen teklifi kabul ettim. Baştan bir cekingenlik vardı ama daha sonra bir yakınlaşma, ilişki başladı..
O beni sevdi mi bilmiyorum. Beni kendisine cok yakıştırmadı zannediyorum ama ben kendisini cok sevdim ve aşık oldum.. 2000'in ortasında boşandık.. Hikaye uzun bir hikaye. Kitabımda uzun uzun yazdım. Bu bir intikam değil. Bu benimle ilgili bir helalleşme gibi bir şey..
Ben kendimi Ozcan konusunda kullanılmış hissediyorum. Ozcan beni sevmedi değil ama bana aşık değildi. İkimizde cahildik. Ben kendimi Ozcan'dan sevilmiş hissetmedim. Ozcan'ı fakir haliyle de yetenekli buluyordum. Sesi, fiziği ve hayaliyle buralara geldi. Helal olsun.." sozleriyle anlattı...
Ozcan Deniz'in 10 yıl evli kaldığı eski eşi ortaya cıktı!
Magazin0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Magazin
- Ozcan Deniz'in 10 yıl evli kaldığı eski eşi ortaya cıktı!