Medya Kralı programında daimi konuk Hakkı Devrim ile birlikte Derya Baykal, Memet Ali Alabora, Harun Kolcak ve Sibel Tuzun'un yanısıra Zeynep Beşerler'i de konuk etti.

Bayulgen, programın başında Beşerler'e iltifatta bulunarak hem iyi hem kotu kadın tiplemelerini başarıyla canlandıracak bir goruntude olduğunu soyledi.
Bu konuşmanın ardından Okan Bayulgen, programın sonuna kadar Zeynep Beşerler'e hic soz vermedi, herhangi bir soru yoneltmedi.
Eğlenceli ve bol kahkahalı gecen sohbet esnasında Beşerler sohbete hic katılmasa da kahkahalarıyla ve diğer konukların sozlerini ilgiyle dinlemesiyle dikkat cekti. Gulumsemesini yuzunden hic eksik etmeyen Beşerler'in bu hali program sonunda Okan Bayulgen'in de dikkatini cekti.
Televizyon gazetesinin haberine gore, tam programı kapatacakken konuğuna hic soz vermemiş olduğunu farkeden Bayulgen, kendisinden ozur dileyerek Cumartesi gunu Disko Kralı'na davet etti. Bayulgen, durumu ti'ye de alarak "Ben bu kadar sabırlı, artık yemiş, icmiş, bitirmiş, olgunlaşmış bir konuk, şarkılara eşlik ediyor, gulumseyerek bakıyor, tek kelime konuşmuyor! Benim istediğim, ihtiyacım olan konuk budur. Muthiş kız. Harikulade bir kız. Herşeyi hakediyor" diye konuştu.
Bu sozler uzerine cok gulen Zeynep Beşerler, "Aşkolsun, hic onemli değil. Ben gayet keyifli herkesi dinliyorum" diyerek Bayulgen'in ozrunu de davetini de kabul ett.