magazin dunyası karışacak bomba twitter mesajı saadettin saran defne samyeli birlikte mi birlikte gorulduler resimleri 2011 ile ilgili bilgiler burada melekler
Gun gecmiyor ki yeni bir bomba haber cıkmasın melekler Şimdi ki haberimiz ise twitterda bir kullanıcının paylaştığı mesaj! Mesajında bir donem Hulya Avşar'la birlikte olan Sadettin Saran ile unlu haber spikeri Defne Samyeli'nin feribotta birlikte gorulduğu yazıyor.Mesaj aynen şoyle;

Sadettin Saran ile Defne Samyeli birlikte Bursa’ya gidiyor. Hafta sonu kacamağı. Yeni bomba bir Aşk Hulya bu duruma ne der? Defne’nin annesi de yanında. Sadettin’in kızı da var. Aile saadeti Feribotla Yalova’ya gectiler..”

Konu hakkında Saran ve Samyeli ise şoyle dediler;
Defne Samyeli “Bu gibi konuları konuşmayı yanlış buluyorum. İnsanlara artık inanamıyorum. Yani boyle konularda goruş bildirmeyi bile gereksiz buluyorum. Ben boyle konuşmam da. Cunku konuştuğunuz takdirde nasıl malzeme olunduğunu da biliyorum. Bunu konuşmayı yanlış buluyorum” dedi. Saran ise ucankuş.com’a yaptığı acıklamada “Olacak şey değil feribotta karşılaştık hepsi bu, daha fazla bir şey soylemeye bile gerek yok” dedi.