azra akın kıvanc tatlıtuğ aşkı ilişkileri yok boyle dans jurisi asena haberleri burada arkadaşlar. Kanianat guzeli Azra Akın, yıllar once Kıvanc Tatlıtuğ'la aşk yaşamış ve ilişkilerini noktalamıştı. Gectiğimiz gunlerde Azra Akın Kıvanc Tatlıtuğ aşkı yenilendi haberleriyle magazin dunyasına bomba duşmuştu. "Kıvanc'la birlikte misiniz?" diye soran gazetecilere "bana ozel hayatımla ilgili soru sormayın" diyen Azra Akın Yok Boyle Dans juri uyesi oluyor. İbrahim Tatlıses evliliği hakkında ki carpıcı acıklamalarından oturu Yok Boyle Dans yarışması juri uyeliğinden cıkartılan Asena'nın yerini alacak olan guzeller guzeli Azra Akın'ın haberinin detaylarını aktarıyoruz.

2002 Kainat Guzeli Azra Akın ile uzun sure ayrı kaldıktan sonra gectiğimiz yaz yeniden bir araya geldiği Kıvanc Tatlıtuğ’un aşkı bilmeceye dondu.

Yollarının yine ayrıldığı haberleri karşısında ikili suskunluğunu koruyor. Akın, onceki gun de konuyla ilgili soru soran gazetecilere, “Buna cevap veremem, kimse bana ozel yaşamımı sormasın” diye cıkıştı.

ASENA'DAN HABERİM YOK

İbrahim Tatlıses’in evliliğiyle ilgili acıklamalar yapmasından hemen sonra “Yok Boyle Dans” jurisinden cıkarılan Asena’nın koltuğu, gecen yarışmanın birincisi Azra Akın’a kaldı.

Akın, bu değişiklikle ilgili sorulara “Benim hicbir şeyden haberim yok. Teklif geldi kabul ettim, benimle ilgili bir durum yok” diye yanıt verdi.