ozcan deniz resimleri ozcan deniz şarkı sozleri resimleri hakkında bilgi icin yazımıza buyrun melekler
Adı sık sık Fahriye Evcen ile Anılan ve surekli Fahriye Evcen İle bir barışı bir kusen Ozcan Deniz'in adı Şu sıralar Dolandırıcılık ile anılıyor melekler.

Aile şirketi aracılığıyla piyasayı 2 milyon TL dolandırmaktan 5 kişiyle birlikte yargılanan Ozcan Deniz, “Unlu olmam dolayısıyla benim bu olaya adımı karıştırdılar” dedi

Kurdukları aile şirketi aracılığıyla piyasayı 2 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla ağabeyi Ercan Deniz ve 4 kişiyle birlikte yargılanan unlu sanatcı Ozcan Deniz, davanın ikinci duruşmasında ilk kez ifade verdi. Suclamaları reddeden unlu şarkıcı, Ercan Deniz’in ağabeyi olduğunu ve onun kendisinden ayrı ticari bir yol cizdiğini belirtti.

Ozgun Turizm ve ENT Turizm şirketleriyle bir bağının olmadığını ileri suren Deniz, ‘’Konser ve faaliyetler icin arac kiralama işlerini kardeşimin şirketinden karşılıyordum. Yapılan borclarla bir ilgim yoktur’’ dedi. Deniz. ‘’Ağabey-kardeş ilişkisinden dolayı Ercan Deniz ile hesaplaşmadık. Hatta bana borcludur. Yaptığımız kira sozleşmesi yazılıdır. Sanıklardan sadece Adem Zeren’i tanırım. Bu olayda benim ismimin gecmesi, kamuoyu tarafından bilinen bir kişi olduğumdan ve kolay tahsilat etmek icin yapılmıştır.’’ (VATAN)