Eski Galatasaraylı futbolcu Umit Davala 4 yıllık eşinden boşanıyormuş ama bu boşanma davası biraz ilginc kızlar

Boşanma davası devam eden futbolcu Umit Davala ve 4 yıllık eşi Tuğce Davala'nın duruşmasında karşılıklı suclamalar havada ucuştu.
ESKİ milli futbolcu Umit Davala’nın, 4 yıllık eşi Tuğce Davala’ya actığı boşanma davasında arkadaşı Okan Kok tanık olarak ifade verdi. Okan Kok, Tuğce Davala’nın Umit Davala'ya surekli hakaret ettiğini hatta bir yemek sırasında “dangalak” ve “du...” dediğini iddia etti.
Umit Davala, 4 yıl once evlendiği eşi Tuğce Davala’dan ayrılmak icin Nisan 2009’da Bakırkoy Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurdu. Ancak Davala’nın avukatı Şahin Karadeniz davanın istedikleri mahkemede gorulmesini sağlamak icin farklı zamanlarda, 15 ayrı boşanma davası acarak bir skandala imza atmıştı. Avukatın uyanıklığını fark eden aile mahkemelerinin hakimleri olağanustu toplanarak davanın 6’ncı Aile Mahkemesi’nde gorulmesine karar verdi.
Umit Davala, dilekcesinde boşanmaya gerekce olarak şiddetli gecimsizliği ortaya atmış, Galatasaray Teknik Direktor Yardımcılığı’ndan alınmasına sebep olarak da eşi Tuğce Davala’yı gostermişti. Ayrıca Tuğce Davala’nın, "Umit’le parası olduğu icin evlendim, yoksa bir dakika durmam" dediğini ve eşinin duğunlerinde takılan butun ziynet eşyalarının ve annesinin altınlarının bulunduğu kasadaki her şeyi aldığını da iddia etmişti.
İlk duruşmada ise Tuğce Davala’nın avukatı Ulvi Puğ, muvekkilinin evlilikleriyle nedeniyle işini bıraktığını ve mağdur olduğunu belirterek, 1 milyon lira maddi, 1 milyon lira manevi tazminat talebi ile aylık 15 bin lira tedbir nafakası bağlanmasını istemişti. İlk duruşmanın ardından gazetecilere konuşan Tuğce Davala "Umit her hafta sonu Tekirdağ taraflarına ordek ve tavşan avlamaya gidiyordu. Kumarı da cok sever. Hele pokeri. Yani bana fazla vakti kalmıyordu. Onu seviyordum ama suclamaları duyunca evlendiğimize pişman oldum. Benim vicdanım rahat" diye konuşmuştu.
DAVALA İLK KEZ DURUŞMADA
Davanın 3. duruşması dun goruldu. Umit Davala ilk kez duruşmaya gelirken, Tuğce Davala katılmadı. Duruşmada Umit Davala’nın yakın arkadaşları Okan Kok ve Ahmet Kayalı ile komşusu Perihan Ozdemir şahitlik yaptı.
Davala’nın 9 yıllık arkadaşı Okan Kok, bir keresinde Umit ve Tuğce Davala ile yemeğe gittiklerinde belirterek, "Aralarında tartışma cıktı. Tartışma esnasında Tuğce sesini biraz yukseltince Umit, ‘Hayatım biraz sesinin alcalt’ dedi. Bunun uzerine Tuğce de ‘Nasıl konuşacağımı sana mı soracağım dangalak du...' diye cevap verdi. Umit’in Galatasaray’la yaptığı teknik direktorluk yardımcılığı anlaşması sona erdiğinde morali cok bozuktu. Kendisi Galatasaray’la bir daha işim olmaz’ deyince Tuğce de ‘Bundan sonra benim de seninle işim olmaz’ diyerek evden cıkıp gitti" dedi.
TUĞCE İLE BİRLİKTE OLMUYORMUŞ
Umit Davala’nın 5 yıllık arkadaşı Ahmet Kayalı ise Tuğce Davala’nın babası Nuri Yavuz Gokdağ’ın, "Eşşekoğlueşek Tuğce ile birlikte olmuyormuş” dediğini ve Tuğce Davala'nın da "Umit’in bir ilişkisi olursa bunu kameraya alın ben de ileride onu delil olarak sunayım” dediğini anlattı. Ahmet Kayalı, bir defasında, İzmir’de bir alışveriş merkezinde Tuğce ve ailesiyle oturduklarında Tuğce’nin, Umit’le aralarının bozuk olduğunu ve "Umit'in donuna kadar her şeyini alacağını, sokağa cıkamayacağını" soylediğini belirtti. Tuğce’nin babasının da "O Umit Davala ise benim de bircok eski tanıdığım capulcu var. Onu ayaklarından vurdururum” dediğini iddia etti.
Umit Davala’nın 13 senelik komşusu Perihan Ozdemir de "Tuğce, gelinime Umit’in sonradan gorme cahil bir insan olduğunu ve zaten onunla parası icin evlendiğini soylemiş" dedi. Duruşma, eksiklerin giderilmesi ve kalan tanıkların dinlenmesi icin ertelendi.