Sanat dunyasının 'altın kızları' Nilgun Belgun, Oya Aydoğan, Tulû Cizgen ve Ayşen Gruda; onceki gece Yuksel Aytuğ'un sunduğu 'Medyatik'e konuk oldu. Esprilerin havada ucuştuğu programa Belgun ile Cizgen'in 'nikah rekabeti' damga vurdu.
http://www.sabah.com.tr/multimedya/galeri/magazin/oya_aydogan
EN AKILLIMIZ AYŞEN
Yuksel Aytuğ'un "Mac kac kac şu anda?" sorusuna Nilgun Belgun şu yanıtı verdi: "Rekor Tulû'da! Ben dort kez ama aynı kişi ile iki kere evlendim. Tulû ise beş kez evlendi. Bir basketbol takımı kurabilir yani. En akıllımız Ayşen Gruda... O sadece bir kez evlendi." Bu sozler uzerine "Eş seciminde yanlış ustune yanlış yaptım" itirafında bulunan Tulû Cizgen, şunları anlattı:
"Hele bir tanesiyle 10 yıl birlikte oldum, iki yıl evli kaldım. Niye evleniyorsun ki? Butun kocalarımla delikanlı gibi evlendim ben... Hicbir zaman 'butun suc kocalarımda' demedim. Olmadı, yurumedi, o yuzden ayrıldım hep. Dışarıdan gorunduğumun aksine cok asosyalimdir ben... Eskiden oyle değildim ama artık arkadaşlarım sutcu, sucu, copcu oluyor genelde!" Programda ozel hayatıyla ilgili carpıcı acıklamalar yapan Cizgen, gecirdiği estetik operasyonlar hakkında şu bilgileri verdi:
GERDEĞE GİREMEM!
"Bu benim ucuncu kaportayı toplatışım. Bir tanesinde neredeyse hakkın rahmetine kavuşuyordum. Allah'tan daha yiyecek narkozum varmış. Bundan sonra gerdeğe nasıl gireceğimi bilemiyorum. Saclar, kirpikler hepsi takma. Goğuslerimde de implant var. Fermuarlı yapsalar o da cıkacak. Ben tek tek onları cıkarana kadar ortada koca falan kalır mı pek emin değilim!"
MUTSUZLUK DİZİ İZLETİR!
Nilgun Belgun, dizilerin bu kadar izlenme nedenini insanların mutsuz olmasına bağladı: "İnsanlar, kendi hayatlarında mutsuz oldukları icin, başkalarının hayatlarında mutluluğu arıyor. Ulkemizin şartları da mutlu olmaya pek elverişli değil. İnsanlar hicbir şey yapmıyor. Dışarı cıkmıyor, tiyatroya, sinemaya gitmiyor, dizi izliyor. Daha kotusu izledikleri hayatlara ozeniyor.
1500 TANE SEVGİLİM OLMUŞTUR
Ayşen Gruda; Nilgun Belgun'un "Siz Mujdat Gezen'le nişanlanmış mıydınız?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Hayır, nişanlanmadık, Mujdat'la yarı yoldan donduk. Ben bir kez evlendim, boyumun olcusunu aldım. Ama belki 1500 tane sevgilim oldu..."