"BUNLAR GÜZEL KONULAR, YÜKLEN"
"Kilo vermişsiniz?" yorumu üzerine ünlü şovmen, "Verdik verdik, bak bunlar güzel konular. Yüklen bu konulara, buralardan gidelim. Reklam çekimimiz var. Ondan sonra televizyon işi var. Onu için de kendimize bakmakta fayda var" diyerek güldü.

SÜRPRİZ PROJE: HEYKEL ATÖLYESİ KURDUK"
Yeni bir proje ile ekrana dönüp dönmeyeceği merak konusu olan Beyazıt Öztürk, "Ekranları özlediniz mi?" sorusu yöneltilince şu ifadeleri kullandı:
Alıntı Metniİşte büyük ödül ve ödülün sahibi..."ACUN'DAN HABER BEKLİYORUZ
53 yaşındaki komedyen, "Yeni projeler var mı? sorusuna, "Kafamda genel kültür üzerine yarışam programı var, şu an pişirmeye çalışıyoruz ekiple beraber. Belki 'Beyaz Show' yeniden olur. Onunla ilgili belki bu sene, belki önümüzdeki sene dünya turnesi planlıyorum. Acun'dan haber bekliyoruz, 'Ne olacak ne bitecek' diye. Şimdi burada yazıyorum da 22 sene 'Beyaz Show', radyo... Birçok hatıra ve görüntü var. Bütün bunları nasıl değerlendirebilirim ne yapabilirim? Yeni bir oyun çıkartabilir miyim? Yoksa bu yeni dijital kanallara bunlarla ilgili yeni bir şey mi yapabilirim? Kafamda bunları oturtmaya çalışıyorum. İçime sinecek güzel bir proje olsun. Artık dijital kanalarımı, iş kanallarına mı? Bir tanesine yapılacak, içeriğine göre şekillenecek" yanıtını verdi.

"BİZ HAKKINI VEREREK YAPTIK"
"Talk show'lar artık sizin ve Okan Bayülgen'in programları gibi tutmuyor" sorusu üzerine, "Okan mı dedi bunu? Okan söyleydi güzel olacaktı" diyerek muhabire takılan Öztürk, şöyle konuştu:
Alıntı MetniBeyaz annesiyle pozunu paylaştı'Babamın vefatı beni hırslandırdı'