nilufer kansermi meme kanseri tedavisi kanser olan sanatcılar hakkında detaylı bilgiler Meleklermekanı.com'da
Unlu sanatcı Nilufer'e de kanser teşhisi konulmuş melekler...Bu ara sanat camiasından bircok unlu isim bu lanet hastalığın pencesine yakalanmış durumda...Muhteşem Yuzyıl dizisinin senaristi Meral Okay, Adını Feriha Koydum dizisinin başarılı oyuncusu Vahide Gordum'den sonra şimdide Nilufer'e kanser teşhisi konuldu...Bu hastalığa yakalanan herkese Allahtan şifa diliyor ve haberin detaylarına geciyorum...

Nilufer’e meme kanseri teşhisi kondu. “Sorun cıkmadan bu hastalığı atlatacağım” diyen unlu sanatcı, onumuzdeki gunlerde ameliyat masasına yatacak.POP muziğin dev isimlerinden Nilufer, doktoru Meral Demirel’in kendisine “kanal ici erken evre meme kanseri” teşhisi koyduğunu acıkladı. Unlu sanatcı, hemen bir ameliyat programı yapıldığını ve onumuzdeki gunlerde operasyon gecireceğini soyledi. Moralinin yerinde olduğunu belirten Nilufer, “Herhangi bir sorun cıkmadan bu hastalığı atlatacağım” dedi. Şarkıcı, konser programında yapılabilecek değişiklikleri de onumuzdeki gunlerde acıklayacağını duyurdu.