Hepimiz bu sabah 26 şehit haberiyle uyandık melekler...Hakkari Cukurca'da 26 şehit ve 22 yaralı askerimiz var...Rabbim şehit ailerine sabır, yaralı askerlerimize de şifalar versin...Hepimizin acısı cok buyuk...Medya dunyasının unlu isimleride 26 şehidimiz ile ilgili tepkilerini twitter hesaplarında paylaşmışlar...
Ulkemizin başı sağolsun diyor ve unlulerin şehit tepkisi ile ilgili haberin detaylarına geciyorum...

Dun gece Hakkari’nin Cukurca İlcesi merkezindeki guvenlik birimleriyle sınırdaki askeri birliğe PKK’lı teroristler ağır silahlarla eş zamanlı saldırı duzenledi. Cıkan catışmada 26 asker şehit oldu, 22 asker yaralandı. Unluler duydukları acıyı twitter sayfalarına yazdıkları notlarla dile getirdi... İşte unlulerin şehit tepkisi...
BİROL GUVEN
Hayat devam ediyor diyemeyiz. Boyle devam edecekse, hayat devam etmesin.
GULBEN ERGEN
Yayınımızı iptal ettik konuklarım ve tum ekip arkadaşlarım perişanız!
SEDA SAYAN
Hainler yine saldırdı 24 şehit 18 yaralı. Allah cezalarını versin inşallah.
FAZIL SAY
Dun aksam yine cıkan catışmada 26 şehit varmış. Uzuntumuz ve şaşkınlığımızdan ote, elimizden hic bir şey gelemiyor olması husranımızdır.
DEMET AKALIN
O şehitlerden her biri yeğenimiz kardeşimiz. Cumhurbaşkanımız misliyle intikamımız alınacak diyor! İlk defa inanmak istiyorum ve de gormek.
SABA TUMER
Boyle bir acı yaşarken yayın yapamazdık.Şehitlerimize Allah rahmet eylesin, analarına evlatlarına sabır versin. Milletimizin başı sağolsun...
SERTAB ERENER
Daha ne kadar canımız yanacak, daha ne kadar masum gencler olecek, teroru lanetliyorum!
HAKAN YILMAZ
Bugun nasıl calışılır, nasıl cekim yapılır bilemedim. Moraller sıfır. Kafalar durdu resmen.
CEM OZER
Soyleyecek laf bulamıyorum. Gercekten bu şekilde yaşamak zor. Cozum bulunamaması ne demek anlamıyorum. İnanmak istemiyorum.
EBRU ŞALLI TAN
Gunaydın. Mutlu mutlu gune başlamak istedik ama şehitler. Turkiye'nin kaderi mi bu?
OYA GERMEN
Yureklerimize ateş duşurduler yine. Şehitlerimize rahmet diliyorum.. Biliyorum ki; anaların,babaların acısı hic bitmeyecek.
ALP KIRŞAN
Az once televizyonu actığımda gozlerime inanamadım, 26 kardeşim şehit 22'si yaralı.İnanılır gibi değil, soyleyecek tek kelime yok. Yıkıldım.
BENGU
Şu an cok uzgunum. Tum dualarım şehit aileleri icin.Allah'tan rahmet tum yakınlarına sabır diliyorum. Bugun şarkı soylemek olmaz.
BEGUM KUTUK
24 şehit! Allah rahmet eylesin, ailelerine sabır versin
MURAT BOZ
Şehitlerimize ve hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet ailelerine sabır diliyorum.
MUSTAFA CECELİ
24 ana kuzusu daha. Unlemle bitecek herhangi bir beddua neye fayda verir ki. Kalleşler...
ZEYNEP DORTKARDEŞLER
24 şehit 18 yaralı mı? Lanet olsun terore.
ECE VAHAPOĞLU
Cok acı bir gune uyandık: 24 şehit... Hepimizin kardeşleri onlar!
TANYELİ
Allah evlatlarımızı korusun. Gencecik ana kuzuları ,gozbebeklerimiz uğruna can vereceklerimiz. Uyan Turkiye daha fazla kaybımız olmadan.
FULDEN URAS
Ulusal yas ilan edilsin!
HELİN AVŞAR
Cok uzucu şehit haberi, hele de sabah ilk duyduğunuz haber olması. 24 şehidimize Allah'tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum.