pelin karahan pelin karahan resimleri pelin karahan kimle evlendi kavak yelleri haberleri hakkında bilgi icin yazımıza buyrun arkadaşlar
unlu oyuncu da artık evliler kervanına katıldı melekler Kavak yellerinini Aslı'sı Evlendi...
Oyuncu Pelin Karahan, bir yıl once spor salonunda tanıştığı pilates ve fitness eğitmeni Erdinc Bekiroğlu ile gectiğimiz gunlerde Barcelona’da evlendi.Kendisine meleklermekani.com Ailesi olarak Mutluluklar diliyor ve haberimizin detayına geciyoruz

EKRANLARIN en uzun soluklu dizilerinden “Kavak Yelleri”nin Aslı’sı olarak tanınan Pelin Karahan, gectiğimiz gunlerde yıldırım nikÂhıyla evlendi. Pilates ve fitness eğitmeni Erdinc Bekiroğlu ile Barcelona’da evlenen Karahan, aile kurmanın cocukluk hayali olduğunu, yaklaşık bir yıl once tanıştığı Erdinc Bekiroğlu ile aralarında guclu bir aşk doğduğunu, bunun da kendilerini nikah masasına suruklediğini anlattı ve ekledi: “Artık diğer cocukluk hayalim olan yemek ve pastacılık konusunda bir şeyler yapmanın peşine duşeceğim.”

Unlu oyuncu, eşiyle ilgili ise şunları soyledi: “Erdinc’i tanıdıkca da ne kadar farklı biri olduğunu gordum ve ona aşkım buyudu. Etrafımdaki herkesten farklıydı. Duşunce tarzı, hayata bakışı, hayattan beklentileri, değerleri ve prensipleri beni cok etkiledi. Aile kurmak icin en doğru insanı buldum.” Bekiroğlu da surpriz nikahla ilgili “İşim gereği bircok unlu isimle calıştım ve itiraf edeyim bu konuda bir onyargım vardı. İş hayatımda cok prensipliyimdir. İşin icine duygular girince profesyonellikten uzaklaşır insan ve bu kimseye fayda sağlamaz. Ama tanıdıkca birbirimiz icin doğru insan olduğumuzu hissettik. Bu bizi hızla nikah masasına goturdu. Cok mutluyum” dedi.
Baş başa nikÂh
Evlenmek icin Barcelona’yı secen Pelin Karahan-Erdinc Bekiroğlu cifti, nikÂta başbaşaydı. Bunun kendi tercihleri olduğunu ifade eden Karahan, “Barcelona bizim icin cok ozel bir yer ve evliliğimiz burada başlasın istedik. Bu şekilde evlendiğimizi oğrenenler once biraz şaşırdı ama sonra yaşadıklarımızı anlatınca hemen hepsi bize ‘hayalimizi gercekleştirdiniz’ dedi. Evli arkadaşlarımızdan hep duyduğumuz bir cumle vardı: ‘Duğune dair hicbir şey hatırlamıyoruz, her şeyi sonra videodan izledik.’ Biz boyle olmasını istemedik, nitekim her anı kare kare hafızamızda. Her şey bize ozeldi. Hayatıma Erdinc ile birlikte yeni bir başlangıc yaptığım icin cok mutluyım” dedi.
NikÂh sonrası Barcelona sokaklarında gelinlik ve damatlıkla dolaşan cift, “Her şeyi kendimiz yaptık. Bilmediğimiz bir yerde, tanımadığımız insanların arasında yalnızca ikimizdik. Bu bizim icin cok guzel bir deneyimdi” diye konuştu.