unlulerin van depremine destekleri yorumları neler yapıyorlar yardım haberleri 23 ekim 2011 ile ilgili bilgiler burada melekler
Van'da meydana gelen 7.2 lik depremin şoku hala uzerimizde melekler.Bu şokla birlikte ceşitli belediyeler ve kuruluşlar hızla harekete gecerek yardım kampanyalarına başladılar.Her duyarlı vatandaş gibi unlulerin de hassasiyet gosterdiği bu doğal afet icin bakın unluler ne yorumlar yapmışlar,neler demişler;

ESRA EROL
Oncelikle Buyukada'da bulunan 12 odalı pansiyonu Vanlı depremzedeler icin tahsis edeceğini duyurdu.
Ozellikle sahillerde, vatandaşlara ait yazlıkların kış nedeniyle boş kalacağını belirten Esra Erol, herkese Vanlı depremzedelere bu yazlıklarını acması cağrısında bulundu.Kendi yazlığını da depremzedeler icin acacağını ekledi.

EBRU GUNDEŞ
Bu felakete maruz kalan tum vatandaşlarımızın acısını paylaşıyor, yaşamını kaybedenlere Allah'tan rahmet yakınlarına sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Ve enkazda kalan kardeşlerimizden dualarımızla haber bekliyoruz. Rabbim yardımcıları olsun.

EMRE AYDIN
Van'daki 7.2 şiddetindeki depremin ardından Emre Aydın resmi internet sayfasını Kızılay'a yonlendirdi.

Aydın twitter sayfasından, "Van'a destek icin @emre_aydin resmi sitesini Kızılay'a yonlendirdik. Elimizden geldiğince desteklerimizi yapacağız, hep beraber yapmalıyız!" mesajını yayınladı.

ALİ SUNAL
1999 yılından beri toplanan deprem vergilerinin Van'a ulaştırılacağını umuyorum.

CEYDA DUVENCİ
Gunun herkes icin aydın olması adına bugun Van icin duşunelim, care bulalım ve eşya paylaşalım. Tum ısıtıcı firmaları harekete gecsin.

YILDIZ CAĞRI ATİKSOY
Hepimizin kalbi Van'da atıyor. Yardımlara desteklere devam. Uyumak yok Turkiye.

TOLGA CEVİK
Hem kendim hem de film ekibim adına, butun Van'a ve tum Turkiye'ye "butun kalbimizle gecmiş olsun".

BURAK OZCİVİT
Carşamba kar geliyormus Van'a. Allah kolaylık versin. Yardım zamanı.

TUBA UNSAL
Allah Van'daki herkesin yardımcısı olsun. Butun dualarımız gocuk altında kurtarılmayı bekleyenlerle ve yakınlarını kaybedenlerle.

NİLGUN BELGUN
Bu acıları gordukce zaman zaman yaşadığım sıkıntıların,uzuntulerin kafama taktığım şeylerin cok değersiz ve anlamsız olduğunu fark ettim.

KENAN DOĞULU
Van butun ulkenin yureği ve duaları sizinle. Tanrı yanımızda olsun.

YONCA EVCİMİK
Bence tum bu yaşananlar birbirimize sahip cıkmayı, yardımlaşmayı, paylaşmayı, vicdan ve merhamet duygusunu hissetmeyi hatırlamamız icin.

TUNCAY ŞANLI
Dualarım depremde hayatını kaybedenlerle ve enkaz altında olanlarla. Allah geride kalanlara sabır versin.

MURAT BOZ
Allah Van'daki yurttaşlarmızın yardımcısı olsun. Dularım onlarla.

MERVE BOLUĞUR
Yardımlar esirgenmesin. Cevremizdekileri de teşvik edelim.

IŞIN KARACA DOĞAN
Tum dualarımız Van'daki canlarımız icin. Allah yaralılara şifa versin, umuyorum ki cok buyuk kayıplar vermeden bu korkunc olayı atlatırız.

HANDE YENER
Van, Hakkari ve tum o cevreye gecmiş olsun. Dilerim can kaybı yoktur. Allah vatandaşlarımızın yardımcısı olsun.

EBRU YAŞAR
Allah ulkemizi insanlarımızı felaketlerden korusun. Tekrar aynı acıları gostermesin dilerim.

DEMET AKALIN
Deprem en korktuğum şey. Allah yardımcımız olsun

YEŞİM SALKIM
Şimdi birlik icinde olma zamanı. Lutfen birbirimizi kırmadan sağduyulu ve panik yapmadan hareket edelim, hep beraber.

YEŞİM CEREN BOZOĞLU
Elinizi vicdanınızdan cekmeyiniz lutfen. Mama, battaniye, gıda ve ışık acil ihtiyac.

ECE GURSEL
Kelimeler tukeniyor icimde. Bu nasıl bir uzuntu. Allah Van'da olanların yardımcısı olsun. Allah'ım bizi acıyla sınama.

SERAY SEVER
Once şehitler, ardından deprem. Cok mutsuz bir haftaya uyandık. İnşallah bundan sonra gun aydın olsun; hepimize, milletimize...

PETEK DİNCOZ
Enkaz altında kalanları Allahım kurtar...

OZGE OZBERK
Gece! Lutfen bugun gec gel. Lutfen. En azından Van icin.