Pazar gunu Van'da meydana gelen 7,2 şiddetinde deprem tum Turkiye'yi tek yurek haline getirdi melekler...Unlu unsuz herkes Van'daki depremzedelere yardımcı olabilmek icin elinden geleni yapıyor...9 tv kanalından ortak yayın yapılan Van İcin Tek Yurek Kampanyasında ise milyonlarca icin Van'a destek olabilmek icin ekran başındaydı...
Medya ve sanat dunyasının unlu isimleri ise Van'a destek olabilmek icin caba sarfediyor melekler...Bakalım unlu isimler Van'a nasıl destekte bulunmuş...

Bir cok unlu, gerek medyadan, gerek sosyal paylaşım sitelerinden depremzedelere yardımcı olabilmek icin dun gun boyu caba sarf etti. İşte dun birer sivil toplum gorevlisi gibi calışan unlulerden bazıları:
ESRA EROL
Buyukada’da bulunan 12 odalı pansiyonu Vanlı depremzedeler icin tahsis edeceğini duyurdu. Kış boyunca boş kalacak olan yazlıklarda depremzedelerin misafir edilmesini onerdi.
ARAS BULUT İYNEMLİ
Gece yarısı Şişli Belediyesi’ne gitti, erzak yardımında bulundu. “Ağabeyimin Van Devlet Tiyatrosu’ndan arkadaşının evi yıkılmış. Gitmem gerekiyorsa hemen giderim” dedi.
RIHANNA
Dunyaca unlu yıldız, Turkiye’nin acısını “Dualarımız sizinle” diyerek 8,827,842 takipcisiyle paylaştı.
SEDA SAYAN
Beyaz TV’de depremzedeler icin yardım topladı.
OMER FARUK SORAK
Bocek Yapım deposundan 25 koli giysi, elektrikli ısıtıcı ve battaniye gonderdi.
SİNAN AKCIL
Kral TV, TRT Muzik yayınlarına katıldı, yardım topladı.
BUŞRA PEKİN
Şişli Belediyesi’nde kendi yardımını yaptı, akşama kadar belediyede calıştı..
ŞAHİN IRMAK
Şişli Belediyesi’nde kendi yardımını yaptı, akşama kadar belediyede calıştı..
DENİZ BERDAN
Corap firmalarıyla goruştu.. 30 bin cift kalın corap gonderilmesine on ayak oldu.
OMUR GEDİK
Haciko yardım arabasıyla Fenerbahce Migros onunde bebek bezi, bebek maması, erzak topladı.
CEM YILMAZ
TİM Maslak Show Center’daki gosterilerini erteledi.
DEMET AKALIN
26 Ekim İstanbul AVM konserini 16 Kasım’a erteledi.
ACUN ILICALI
Van'a 1 okul bağışladığını soyledi.
TUBA UNSAL
Dun en fazla calışanlardan biriydi. Ozellikle gıda şirketlerini harekete gecirmek icin cok cabaladı.
1 GUNLUK CİRO VAN’A
Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgul’un ricasıyla Nişantaşı’ndaki tum cafe ve restoranlar Carşamba gunku cirolarını Van’a gonderecek