cağla şikel hamile mi cağla şikel hamile cağla şikelin ikinci bebeği cağla şikelin bebeğinin adı cağla şikel doğum yaptı mı haberleri burada arkadaşlar. Eski manken Cağla Şikel ve şarkıcı eşi Emre Altuğ cifti, oğlulları Kuzey'e bir kardeş daha yaptı ve Cağla Şikel Emre Altuğ bebeklerinin adı konusunda nihayet karar verdi Melek'lerim. Yakın arkadaşları Kuzey Guney dizisinden etkilenip, Cağla Şikelin bebeğinin adı Guney olsun derken, cift ikinci bebeklerine başka bir isim buldu. Cağla Şikelin bebeğinin adı Uzay olacakmış Melek'lerim. Doğrusunu soylemek gerekirse, ben Cağla Şikel'in bu haberini gorunce aynen şunları duşundum, Cağla Şikel hamile mi diye şaşırdım Oysaki kendimce magazin haberlerini takipte ediyorum ama demek ki yetersiz kalıyorum Cağla Şikel oğlu Uzay haberini duyunca, şimdi diyorsunuz ki, Cağla şikel doğum yaptımı yok henuz yapmadı ama yakınmış; buyrun haberin detaylarından oğrenin Melek'lerim.

Mart ayında ikinci bebeklerini kucaklarına almaya hazırlanan Cağla Şıkel ve Emre Altuğ'un isim arayışı sona erdi.

İlk bebeklerine Kuzey ismini koyan ikiliye bir suredir arkadaşları 'Kuzey Guney' dizisinden oturu "Kardeşinin adı Guney olsun" diyordu.

Habertukr'te yer alan habere gore, İsim tartışması twitter sayfalarında surerken cift son kararını verdi.

Cağla ile Emre bebeklerine 'Uzay' adını verecek.