melek gorundu melekler gorundu

Yeni albumu 'Gorunmeyen Melek'i iki hafta sonra piyasaya cıkarmaya hazırlanan Doğuş, albumle aynı adı taşıyan şarkıyla daha şimdiden buyuk beğeni kazandı

'Gamsız' ve 'Yalnızım' gibi hit olmuş pek cok şarkıya imza atan Doğuş, yeni albumunu cıkarmak icin gun sayıyor. 'Gorunmeyen Melek' ismini verdiği yeni albumuyle hayranlarının karşısına cıkmaya hazırlanan unlu şarkıcı, albumle aynı adı taşıyan şarkısını ilk kez 'Kucuk Kadınlar' dizisinde gorucuye cıkardı. Dizinin gectiğimiz hafta yayınlanan bolumunde calınan 'Gorunmeyen Melek' ile seyirciden tam not alan Doğuş'un bu şarkısı, internet sitelerinde de en cok tıklananlar arasındaki yerini almayı başardı.

Ara vermeyeceğim
Albumunun iki hafta icinde muzik marketlerdeki yerini alacağını soyleyen unlu şarkıcı, "Bu albume cok guveniyorum. İcinde hit olacak cok şarkı var. Artık uzun aralar vermek istemiyorum" dedi. Doğuş ayrıca sinema filmi calışmalarının da devam ettiğini belirtti: "Sponsorlarımızla anlaşma sağladık. Şimdi teknik acıdan calışmalar yapıyoruz. Hayranlarıma cok değişik surprizlerim olacak" diye konuştu."

Gorunmeyen melek
Bazen bize hayat acı verebilir Mucize yerine her şey elden gidebilir Kusup kapanıp ağlar yurek Sabretmeyi bilmek gerek Kalbinde olsun gorunmeyen melek Korkma, korkma bebeğim Buna da alışırsın Korkma, korkma bebeğim Buna da dayanırsın Derdim cok diye ağlanma Sığın, inan Allah'ına O gerceği bilir, sevgi aşk ondan gelir.