Usta oyuncuya gecmiş olsun diyoruz

Antalya'nın Serik ilcesinde ciftliği bulunan unlu sanatcı Sumer Tilmac, burada işletme muduru olarak gorevlendirdiği kişi tarafından sağ bacağından bıcakla yaralandı.

Serik'in Karadayı beldesinde ciftliği bulunan tiyatro ve sinema sanatcısı Sumer Tilmac (64), kendisine ait Melek Ciftliği'nde, bugun saat 13.30 sıralarında işletme muduru olarak gorevlendirdiği Osman N.G. (52) ile ciftlik işleri yuzunden tartıştı.

Tartışmanın kavgaya donuşmesi nedeniyle işletme muduru Osman N.G., patronu Sumer Tilmac'ı sağ bacağından bıcakla yaraladı. Tilmac, ciftlikteki diğer calışanları tarafından Serik'te bulunan Ozel Aspendos Hastanesi'ne goturulurken, Osman N.G. ise jandarma tarafından gozaltına alındı.

Tiyatro ve sinema sanatcısı Tilmac'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı oğrenilirken, jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

SALDIRGAN SERBEST BIRAKILDI

Antalya'da, sanatcı Sumer Tilmac'ı bacağından bıcaklayan Melek Ciftliği İşletme Muduru N.G., unlu oyuncunun şikayetci olmaması uzerine serbest bırakıldı.

Serik'in Karadayı beldesinde ciftliği bulunan tiyatro ve sinema sanatcısı Sumer Tilmac (64), ciftlik işleri nedeniyle tartıştığı Melek Ciftliği İşletme Muduru Osman N.G. (52) tarafından bıcakla yaralanmıştı. Jandarma ekipleri tarafından gozaltına alınan N.G., unlu sanatcının şikayetci olmaması nedeniyle ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. N.G.'nin, jandarmaya verdiği ifadede, "Dun gece alkol aldım.

Bugun sabah ise aldığım alkol nedeniyle uyanamadım. Sabah saatlerinde Tilmac odama girip bağırmaya başladı. Bu sırada tartıştık. Kendimi korumak icin bıcağa sarıldım. Bu sırada bıcak darbesi sağ baldırına denk geldi. Ciftlik personeli Sumer Ağabey'i bana karşı dolduruyor" cumlelerini kullandığı iddia edildi.
Hastanede tedavisi devam eden ve taburcu olacağı belirtilen Tilmac'ın ise kazanın dart oynarken meydana geldiğini iddia ettiği belirtildi.