KAN KANSERİNE YAKALANDIĞI İCİN UZUN SUREDİR SAHNE ALAMAYAN ŞARKICI MURAT GOĞEBAKAN HAYRANLARINA KAVUŞTU. KONSERİNİ 3 BİN KİŞİ İZLEDİ
Losemi hastalığını yenerek sağlığına kavuşan şarkıcı Murat Goğebakan, uzun bir aradan sonra WOW Kongre Merkezi'nde duzenlenen organizasyonda sahne aldı.
Ozel bir dershanenin başarılı oğrencilerine odul vermek icin duzenlediği torene katılanlar Goğebakan'ın şarkılarıyla eğlenceli dakikalar gecirdi. Şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden 3 bin kişi, şarkıcıya destek olduklarını gosterdi. Actıkları 'Murat Abi Gecmiş Olsun' yazılı pankartları goren Goğebakan, gozyaşlarını tutamadı.
ALBUM GELİRİNİ BAĞIŞLAYACAK
Murat Goğebakan konser oncesinde, "Hayatım boyunca paraya onem veren bir kişi olmadım. Sevenlerimin dualarıyla sağlığıma kavuştum. İyi ki insanlara yatırım yapmışım. Şimdi onu daha iyi anlıyorum. Ben de dualarıyla beni ayakta tutan yardıma muhtac cocuklarımız icin bundan boyle 'Ne yapabilirim?' diye duşunuyorum ve bunun icin calışıyorum" dedi.
Şimdiye kadar albumlerinin cok satması icin hic hırslanmadığını dile getiren Goğebakan, ilk kez bir albumunun cok satmasını istediğini belirterek, "Buradan gelen gelirle yardıma ihtiyac duyan insanların yaralarını sarabilir miyimin derdindeyim" diye konuştu.
PANKARTLA GECMİŞ OLSUN
Wow Kongre Merkezi'ni dolduran 3 bin genc yeniden sahnelere donen Murat Goğebakan'a gecmiş olsun dileğini actıkları pankartla iletti.