Asuman Krause neden boyle dedi?

Mankenliği bırakan Asuman Krause, nelere el atmadı ki? Sinema, tiyatro hatta şarkıcılık derken şimdi de televizyon programı sunuyor. Wipe Out adlı yarışma programında en cok da kendisi eğleniyor. Krause Hurriyet'e yaptığı samimi acıklamalarda "Ajda Pekkan gibi olmak istemiyorum" dedi.
Ajda gibi kedi bakmak istemiyorum
"Guzel bir program yapıyorum, bir album daha yapmak istiyorum derken bir bakmışım 40 yaşında olacağım. Bir gun Ajda Pekkan gibi yalnız olmak istemiyorum. Benim i@ var, Ajda Hanım’da daha cok. O da yalnızlığın getirdiği bir şey. Bence bir cocuğu olsun isterdi. Ben evlenmek, cocuk da yapmak istiyorum. Ne zaman olur onu bilmiyorum ama cok yakında yapmak istiyorum yani."
"Kendimle ilgili haberlere gulerim, zaten magazin haberlere cok da inanmam. Magazin dunyasındaki isimler cok aşk değiştiriyor falan diyorsunuz ama bunlar goz onunde olduğu icin yazılıyor. Bence normal yaşamın icindeki insanlar cok daha XXL, yani large, dejenere. Onların yaptığı gorunmuyor. Mesela Turkiye’nin Jennifer Lopez’in kalcalarına en yakın isim diye yazmışlar beni. Bankaya gittim, bir de benimkini gorselerdi diyor bankadan biri. Dedim ki, kim bilir gorunmeyen neler var ama ben yıllardır o kadar gosterdim, bir mukafatı da olsun. Bu arada bende sadece silikon var, onları saymıyoruz artık. Peynir ekmek gibi herkes yaptırıyor. Başka yok ama."