İkinci kez dunya evine giren Demet Akalın'ın muhteşem duğununden bilgiler ve fotoğraflar meleklerim

Esma Sultan Yalısı’nda gercekleşen Demet Akalın ve Onder Bekensir’in duğununde en cok merak edilen konu, Akalın’ın eski sevgilisine mesaj atıp atmadığıydı.

YILIN merakla beklenen, Demet Akalın ile Onder Bekensir’in duğunu, onceki akşam Esma Sultan Yalısı’nda gercekleşti. Demet Akalın, Tuvana Buyukcınar imzalı gelinliği ile nikah masasına otururken, Onder Bekensir’in damatlığı Vakko imzası taşıyordu. Ciftin yakın dostlarının ve bircok unlu ismin katıldığı gecede, Demet Akalın-Onder Bekensir cifti tarafından hazırlanan bircok surpriz de konuklara eğlenceli anlar yaşattı. Duğun toreninde, ENBE Orkestrası sahne alırken, eğlence gecenin gec saatlerine kadar surdu. Eşi Oğuz Kayhan’a, Onder Bekensir’le evlenmeden birkac gun once, “Don, hemen vazgeceyim” şeklinde mesaj attığı iddia edilen Demet Akalın, “Duğun gunu bu tur haberlerin cıkması, keyfimi kacırdı. Ne diyeyim, bunları yapanları Allah’a havale ediyorum. Ben cok mutluyum, mutlu bir beraberlik yaşıyorum ve en kısa zamanda anne olmayı panlıyorum. Dolayısıyla hicbir şey umurumda değil. Ama artık evli bir kadınım, bir haber yapılırken biraz daha ozen istemek sanırım hakkım” dedi.

DEMET'İN İLGİNC ŞAHİDİ

Nikahın şahitliklerini sosyetik guzel Selin İmer ile oyuncu Oktay Kaynarca yaptı. Selin İmer’in duğunde nikah şahidi olarak yer alması geceye damgasını vurdu. İlk eşi Oğuz Kayhan’dan ayrılırken Selin İmer’le olan ilişkisini gerekce gosteren Akalın, bu yuzden İmer’le mahkemelik bile olmuştu.

DUĞUNDEN NOTLAR
* Duğun alanına giden yol, ciftin fotoğraflarıyla suslendi.
* Ciftin isimlerinin ozel olarak işlendiği halılar, kristal mumlarla suslenen gumuş varak ve kristal nikah masası dikkat cekti.
* Misafirlerin yazması icin anı defteri hazırlandı.
* Misafirlere ozel yaptırılan smokinli tişortler dağıtıldı.