35 yaşında hayatını kaybeden Defne Joy Foster'ın eşi İlker Yasin Solmaz, gozlerden uzak bir şekilde evlendi. 8 ay once eşinin olumuyle şoke olan Solmaz, Bolu'da, anaokulu muduru Beyza Dankal'la nikah masasına oturdu.
Akşam Gazetesi'nin haberine gore, 8 ay once hayatını kaybeden Defne Joy Foster'ın eşi İlker Yasin Solmaz, sessiz sedasız evlendi. 2 Şubat'ta arkadaşı Kerem Altan'ın evinde astım, alkol ve kullandığı ilacların reaksiyon oluşturması sonucunda olen Foster'ın eşi Solmaz, 6 Ekim'de Bolu'ya bağlı Yenicağa Belediyesi'nde Zekeriya Gokmen tarafından kıyılan nikahla, 1978 doğumlu Beyza Dankal'la dunyaevine girdi.
Ciftehavuzlar'da ozel bir anaokulunda mudur olan Beyza Dankal'ın Ceylin adında bir kızı var. İlker Yasin Solmaz, Defne Joy Foster'ın olumunden kısa sure sonra cevresine 'Oğlum cok kucuk, onun daha fazla anne sevgisinden uzak buyumesini istemiyorum. Yeniden evlenebilirim' dediği oğrenilmiş, ancak Solmaz bu haberleri yalanlamıştı.
Defne Joy Foster'ın annesi Hatice Foster ise aylar once cıkan evlilik soylentilerine, ilk once 'Kızımın daha toprağı soğumadı, cok erken değil mi?' diyerek tepki gostermişti. Ancak acılı anne daha sonraki acıklamalarında, 'İlker genc ve sağlıklı bir erkek. Henuz 31 yaşında, elbette evlenecek. Evlenmesini ve bir yuva kurmasını hem İlker icin hem de torunum Can Kılıc icin isterim. Bir yandan vicdanım sızlıyor, kızımı duşunuyorum ama bir yandan da mantıklı duşunmeye gayret ediyorum' demişti.