birkan sokullu cagatay ulusoy demir kucuk sırlar kucuk sırlar demir
adını feriha koydum, kucuk sırlar, emir, demir, Cağatay Ulusoy, birkan sokullu, resimleri, roportajı, haberleri, hakkında detaylı bilgiler burada

Adını Feriha Koydum dizisinin yakışıklısı Emir (Cağatay Ulusoy) ve Kucuk Sırlar dizisinin Demir'i Birkan Sokullu ile yapılan roportajı sizlerle paylaşıyorum melekler...

'Adını Feriha Koydum' dizisinde 'Emir' karakterini canlandıran 20 yaşındaki Cağatay Ulusoy ile 'Kucuk Sırlar'ın 'Demir'i Birkan Sokullu, gectiğimiz sezonun en merak edilen iki yakışıklısı... Genc jonler, haklarında bilinmeyenleri anlattı

CAĞATAY ULUSOY
YURT DIŞINDA OYUNCULUK EĞİTİMİ ALACAK
Gectiğimiz yıl Best Model of Turkey yarışmasında birinci secilen Cağatay Ulusoy'un oyunculuk seruveni 'Adını Feriha Koydum' dizisiyle başladı. Sezon finali yapan dizide 'Emir' karakterini canlandıran Ulusoy; kendisini anlattı...

GOZLERDE ANLAM ARARIM
Gorunum cok onemli ama yeterli değil. Bence asıl gorsellik, yetenek ve dış gorunuş birleşince ortaya cıkıyor. Kadının abartılı makyajdan uzak olması hoşuma gider. Doğal guzelliği severim. Bir kadında ilk baktığım yer gozleridir. Boş bakıp bakmadığına dikkat ederim... Bakışlarda anlam ararım.

DAHA YOLUN BAŞINDAYIM
Hem oyunculuğa hem de mankenliğe devam etmek istiyorum. Daha yolun cok başındayım. İstanbul'da kendimi biraz daha geliştirdikten sonra yurt dışında oyunculuk ve modellik eğitimi almayı planlıyorum. İkisini birbirinden ayıramam.

UC BEYAZA ELİMİ SURMEM
Sporu ihmal etmiş olsam da, her zaman yediklerime dikkat ediyorum. Kesinlikle uc beyazdan uzak duruyorum. Genelde sebze ağırlıklı ve haşlanmış beyaz etle besleniyorum. Kızartma yemiyorum. Kuru ete bayılırım. "Gel mangal yapıyoruz" denildiği zaman butun programımı aksatabilirim!

MUTLU OLMAM COK KOLAY
Her şeyden mutlu olan bir insanım. Yani mutlu olmam icin kimsenin ozel bir şey yapmasına gerek yok. Doğum gunu kutlamak ve hediye almayı pek sevmem. Başkasına hediye alırken kendimi daha mutlu hissediyorum. Sevdiğim insanların yanımda olması ise benim en buyuk mutluluk kaynağım.

DENEMEDEN ALIYORUM
Dokumlu şeyleri pek sevmem. Dar, vucuda oturan ve fiziği gosteren kıyafetleri tercih ediyorum. Alışverişten zevk almam ama işim gereği yapmak durumundayım. Mağazalarda cok fazla vakit gecirmem, hemen deneyip cıkarım. Hatta her zaman alışveriş yaptığım markalarda beğendiğim bir kıyafeti denemeden satın alırım.
Ailemin bana aşıladığı en onemli şeylerden birinin hayvan sevgisi olduğuna inanıyorum. Hayvanlarla ic ice buyudum. Bu şekilde buyutulen birinin, vicdanlı bir insan haline gelebileceğine yuzde yuz eminim. Hayvan sevgisi insanlara karşı olan sevgiyi de guclendiriyor. Sizi daha pozitif, daha duyarlı, daha duşunceli ve etrafa karşı ilgili yapıyor.

BİRKAN SOKULLU
İCİNDEN GELDİĞİ GİBİ YAŞAMAYI TERCİH EDİYOR
Gectiğimiz sezon 'Kucuk Sırlar' dizisinde 'Demir' karakterini canlandıran 25 yaşındaki Birkan Sokullu; 'Melekler Korusun', 'Kucuk Kadınlar' ve 'Elif' gibi sevilen projelerde de rol aldı. Yakışıklı oyuncu, hayata dair duşuncelerini anlattı...

ARKADAŞLARIM HEP AYNI
Ekrana cıkmadan once nasılsam şu anda da oyleyim. Aynı arkadaşlarımla goruşuyor ve aynı yerlere gidiyorum. Şohreti cok kafasına takan biri değilim. Genelde hayatıma samimi bulduğum insanları dahil ediyor ve mutlu oluyorum.

DOĞAL OLANLAR GUZELDİR
Kesinlikle doğallıktan yanayım. Karşımdaki kişi ne kadar doğalsa, benim icin o kadar guzeldir. Guzel olabilmek icin bir caba sarf ediliyor olması bana cok itici geliyor. Aynanın karşısında cok fazla vakit gecirmeyi tercih etmiyorum.

COK ÂŞIK OLMAM LAZIM
Ciddi bir beraberlik kurabilmem icin gercekten cok Âşık olmam gerekiyor. Bunu yaşayabilmek gunumuzde biraz zor, cunku artık insanlar ilişkilere daha mantıklı yaklaşmaya başladı. İnsanların boyle davranması kendi kendilerini cezalandırmak gibi...

İLİŞKİDE SATRANC SEVMEM
Duygusal biri olduğum icin icimden geldiği gibi hareket ederim. Bu konularda cok mantıklı davranamıyorum acıkcası. İlişkilerde satranc oynamayı sevmem. "Bunu soylersem ya da boyle davranırsam, tepkisi ne olur?" gibi duşunerek değil de sonuna kadar icimden geldiği gibi yaşamayı seviyorum. Gercekten hislerimle hareket ettiğimde cok fazla hayal kırıklığı yaşamıyorum.

EĞLENMEYİ SEVİYORUM
Gece hayatına cok duşkun değilim ama eğlenmeyi seviyorum. Daha tanınır oldukca, gittiğim yerlerde hareketlerime dikkat etmeye başladım ama bunu cok kafama takmıyorum. Cunku takarsam, hayatımı kısıtlamış olurum. Sonucta kimseden bir şey gizlemiyorum. Sevdiğim insanlarla birlikte vakit gecirdiğimde cok mutlu oluyorum.
Sevdiği biri tarafından kıskanılıyor olmak, insanın hoşuna gidebilir ama kıskanclık rahatsız edici boyutlara vardığı zaman bence tehlikeli oluyor. O yuzden şakayla karışık ya da minimum duzeyde yapılan kıskanclıklardan rahatsız olmuyorum. Ben de cok kıskanc biri değilim. Âşık olduğum ve sevdiğim zaman kıskansam bile cok belli etmem.
(Marie Claire)