Yakışıklı ve başarılı ABD'li oyuncu,yonetmen ve oscar odullu senarist(10 parmağında on marifet boyle birşey sanırım

''Argo' filmi icin daha once Etiler'i İran sokaklarına ceviren Ben affleck,onceki gun de Eminonu-Sultanhamam'da 'motor' dedi.Sirkeci ve Karakoy'de devam edilen cekimler sırasında basın mensuplarının goruntu almaması icin yoğun caba sarf edildi.
Cekimler nedeniyle Karakoy'deki iki sokak trafiğe ve yaya girişine kapatıldı.Sette oyuncularına silahlarını nasıl kullanmaları gerektiğini anlatırken goruntulenen Ben Affleck,cekim arasında da ekibi icin ıslak kek,hamburger,kaşarlı sandvic,kurutulmuş kayısı,ceviz ve badem sipariş etti.
Belediye başkanı yonetmen koltuğunda
Ben Affleck'in sette bir de misafiri vardı.Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir,ekibi ziyaret etti.Affleck'in kapıda karşıladığı Demir,once seti gezdi,ardından yonetmen koltuğuna oturarak monitorden cekimleri izledi.Demir'e İstanbul'u cok beğendiklerini soyleyen yapımcı Chris Brigham,'şu anda tum Hollywood burada,Los Angeles'ta kimse kalmadı' dedi.Ben Affleck de bundan sonra İstanbul'da daha cok calışmak istediğini soyledi.
Bu arada arkadaşlar ilk tanıdığım yakışıklı Ben Affleck'ten eser kalmadığını resimlerine baktığımda anlamış oldum