Kendisini oncelikle Kanal D'de yayınlanan Acemi Cadı dizisindeki kotu karakter Tuğce ile tanımıştık,her ne kadar kotu karakterde olsa da en sevilen karakterlerden birisiydi.son olarak https://www.meleklermekani.com/tv-dizisi/135140-papatyam.html dizisinde oynuyor ve orada da cok beğenilmiş gibi gozukuyor

Şimdilerde ise guzel oyuncu evlilik hazırlığı icerisinde.Haberin devamını buradan okuyabilirsiniz kızlar

‘Papatyam’ın Ozgesi Billur Yazgan “Nişanlımla 10 aydır beraberiz. Bu kadar kısa surede evlilik kararı alanlara şaşırırdım. Anladım ki, gercekten seviyorsan, boyle oluyormuş” diyor.
Star TV’de yayınlanan ‘Papatyam’ dizisinde aktivist ve deli dolu Ozge karakterini canlandıran Billur Yazgan ailenin ortanca cocuğu, bir ablası bir de erkek kardeşi var. Henuz uc yaşındayken evden ayrılan babasını bir daha hic gormemiş. Hayatındaki en etkili kişi, onu tek başına buyuten annesi. Ozge karakteriyle alakası yok. Aksine, onun yuzune hep sakin bir gulumseme hÂkim. Hatta İstanbul Universitesi Arap Dili ve Edebiyatı Bolumu’nu iki yıl sonra bırakmasının nedenini de bu sakin mizaca bağlıyor: “Arapca, ticarette işime yarar, konsolosluklarda şansım olur diye duşundum ama okulda her gun siyasi bir olay vardı. Bu tarz olaylardan cok uzaktım. Bana gore bir yer değildi cok sıkıldım ve vazgectim” diyor.
Okulu bırakır bırakmaz oyunculuk meselesine el atıyor. Mujdat Gezen’de aldığı yedi aylık eğitimden sonra, teklifler art arda gelmeye başlıyor. Digiturk’un ‘Sinek’ isimli genclik kanalında sunduğu programla ilk kez ekranda gorunuyor. Ardından birkac dizide, ufak rollerle oyunculuğa başlıyor. Ancak ilk ciddi deneyimini 2006 yılında Kanal D’de yayınlanan ‘Acemi Cadı’yla yaşıyor. Şu sıralar, her gun Metin Akpınar’ın karşısında ter dokmekle meşgul. Onun olduğu sahnelerde zihnin yorulduğunu da itiraf ediyor. Bundan şikÂyetci değil, hatta sırf kendini zorlamak icin bir sonraki projesinin mutlaka dram olmasını istiyor ama şimdilik buna biraz zaman var.
“Kriterlerim var”Şu sıralar ozel hayatıyla epey meşgul. Onumuzdeki yıl nisan ayında evleneceğini acıklıyor: “Dizide ağabeyimi canlandıran Can Verel’in cocukluk arkadaşıyla evleniyorum. 10 aydır beraberiz. Bu kadar kısa surede evlilik kararı alanlara şaşırırdım. Anladım ki, gercekten seviyorsan, boyle oluyormuş.” İnşaat sektorunde calışan nişanlısı oyunculuğa uzak biri.
“Ya bir opuşme sahnesi bile istemezse?” sorusunu şoyle cevaplıyor: “Belki istemez. Kim bilir? Her seferinde ona bu işin ayrıntılarını anlatmaya calışıyorum. Kriterlerim var. Amacı sadece dikkat cekmek olan işleri sevmiyorum. Bu şekilde reddettiğim bircok dizi ve sinema filmi teklifi oldu'
alıntı: Dizifilm