cağla şikel diyeti herşey dahil cağla şikel kıyafetleri herşey dahil kıyafetleri hamilelik diyeti ve oğlu
Hamileliği Nedeniyle Sunuculuk Gorevini Ozlem Yıldız'a Devrenen Cağla Şıkel, Ekrana Donuşunu Bu Sabah Yaptı.

Show TV'de Alişan iye birlikte 'Herşey Dahil' programını sunan Cağla Şıkel, 1,5 ay once oğlu Kuzey'i dunyaya getirdikten sonra gecen hafta ilk kez podyuma cıkmış ve verdiği kilolarla da dikkat cekmişti.
Şıkel, bu sabah da ekran karşısındaki izleyicileriyle buluştu. Son derece heyecanlı olan Şıkel, uzerindeki uzun elbisesiyle de doğumdan hic bir izin kalmadığını gozler onune serdi.
Cağla Şıkel, ekrandaki ilk konuşmasında Ozlem Yıldız'a teşekkur etmeyi de unutmadı. Şıkel, "Ozlem'i her sabah izledim. Tum guzelliğiyle, zarafeti ve samimiyetiyle yerimi doldurmak değil taşıdı. Ona da buradan sevgiler. Studyo mı soğuk ben mi heyecandan uşudum. Cok heyecanlıyım. Bir yandan hic gitmemiş gibiyim. Bir yandan da sanki bir ruya gormuşum, anne olmuşum, uyanmışım ama ruya değilmiş, hala anneyimve bir bebeğim var ve ben hala buradayım" diye konuştu.
Alişan'ın "Peki bir insan hic mi değişmez? Doğum yaptı, 50 gun oldu, şuraya bak" sozleri uzerine Cağla Şıkel, esprili bir dille, gittiğinden beri Alişan'ın kilo aldığını soyleyerek partnerini de biraz strese soktu.