Allah analı babalı buyutsun Rodin bebeği

Yılmaz-Belcim Erdoğan ciftinin bebekleri onceki gece 23:06 da Amerikan Hastanesi'nde dunyaya geldi.
Basın toplantısı duzenleyen Yılmaz Erdoğan, bebeğin ve Belcim hanımın sağlık durumlarının iyi olduklarını bebeğin isminin ise Rodin Nazım Erdoğan olduğunu belirtti.
Amerikan Hastanesinde duzenlenen basın toplantısında Erdoğan "Bizim cocuklar doğar doğmaz meşhur oldular. Ben meşhur olana kadar gobeğim catladı. Doğuma katıldım. Cok ani doğdu. İsmini Rodin koyduk. Rodin ışığın mujdecisi demek. Herkese pozitif enerji veren anlamına geliyor aynı zamanda Rodin duşunen adam heykelinin yapan adamın ismi. Duşunen bir adamın oğlu olduğu icin o da biraz duşunecektir. Gobek adına da babamın ismi Nazım'ı koyduk. Berfin erkek olsaydı zaten bu ismi duşunmuştuk. Berfin de 10 gibi doğmuştu. Demek ki bizim makine ona gore calışıyor' diyen Yılmaz Erdoğan, doğuma katıldığını oğlunun cok cabuk doğduğunu, doğar doğmaz tuvaletini yaptığını soylerek espri yapmayı da ihmal etmedi. 3 kilo 120 gr, 49 cm. doğan oğlu Rodin'in
kendisine benzediğini ifade eden Erdoğan, "Rodin bana cok benziyor. Ama ileride inşallah annesine benzer cunku annesi cok guzel' dedi. Yılmaz
Erdoğan, kızı Berfin kardeşini hic kıskanmadığını hatta doğuma girmek icin ısrar ettiğini ancak izin vermediklerini belirtti.
Doktor Fevzi Şen'in gercekleştirdiği doğumu bel fıtığı ve sırtındaki rahatsızlık nedeniyle sezeryan yapıldığını ve Belcim hanımın Pazartesi gunu
taburcu olacağını belirtti.