2 eşli 7 cocuklu medya patronunu ve 2'inci eşinin konuk olarak katıldığı programa Serap Ezgu'ye yapılan teklif damgasını vurdu; "İstersen sen de gel"...
Star TV’de yayınlanan Suc ve Ceza adlı programa katılan 2 eşi ve 7 tane cocuğu olduğunu soyleyen İzmirli medya patronu “Biz musluman toplumuz, Peygamberimizin cok eşliliğini alıyoruz oğreniyoruz' dedi ve kendisine karşı cıkan Serap Ezgu'ye 'istersen sende gel' dedi. Bir anda studyoda soğuk bir ruzgar esti.
2 eşli medya patronu; "İlahi adalet bana diyor ki... Ben seni tek bir kadına kilitlemedim... Erkeksin doğan var secip 3-4 tane alabilirsin. Ben bunu zorunlu goruyorum, kadını seviyorum... Siz bizi evde cilveleşmiyor mu sanıyorsunuz. Evde kahkaha atmıyor muyuz sanıyorsunuz" deyince Serap Ezgu daha da cileden cıktı.
Serap Ezgu araya girerek şu itirazda bulundu; “ 1400 yıl oncesinin şartlarıyla bugunun şartlarını bir duşunmuyorum. Hz. Muhammed'in her huyunu, davranışını, ibadetini Allah'a bağlanışını ornek alabiliyorsak ne mutlu bize ama o gunun koşulları icindeki cok eşli yaşamını ornek alıyorsanız bu demek değildir ki Hz. Muhammed'i ornek alıyorsunuz. Medeni kanunumuzda tek eşlilik var, Turkiye bir hukuk devleti hukuk ve yasalar bunu uygun goruyor.”