ezgi mola 15 kilo verdi ezgi mola celal tan ve ailesinin aşırı acıklı hikayesi ezgi mola filmleri roportajı fotoları haberleri burada arkadaşlar. Canım Ailem dizisi ile unune un katan guzel ve sempatik oyuncu Ezgi Mola 15 kilo verdi Melek'lerim. Balık etli olan oyuncu Ezgi Mola diyeti nasıl bir diyet bilmiyorum ama etkisi muhteşem olmuş Melek'ler. Sempatik kız goruntusunden sıyrılan Ezgi Mola guzel bir kadın goruntusune burunmuş Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi filminde rol alacak olan Ezgi Mola fotoları sizi şaşırtacak, roportajı ise oldukca ilginizi cekecek. Dilerseniz, haberimizin detaylarına hemen gecelim Melek'ler.

“Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi”nde Julide’yi canlandıran Ezgi Mola, bu sene tam dort filmle beyazperdede olacak. 15 kilo vererek ‘sevimli, sempatik kız’ imajından sıyrılıp ‘cazibeli bir kadına’ donuşen oyuncu, bu değişimin perde arkasını ve yeni projelerini Aktuel dergisine anlattı.

“Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı HikÂyesi”ndeki rolunuzden başlayalım...
- Julide, eşini kaybetmiş, 30’lu yaşlarında, cocuğu, babası, babasının ikinci karısı, erkek kardeşi ve babaannesi ile birlikte yaşayan bir kadın. Eskişehirli hukuk profesoru olan babası Celal Tan, cevresi tarafından cok saygı duyulan bir adam ve aynı şekilde aileye de saygı besleniyor. Julide’nin mesleği coğrafya oğretmenliği. Cok surprizli bir kadın, oynarken buyuk keyif aldım. Silik, dikkat cekmeyecek insanlara bakarız bazen, kendi kendimize “Bunu biraz besle, altından neler cıkar” diye duşunuruz. İşte tam da oyle bir karakter.

“Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı HikÂyesi”, “Dedemin İnsanları”, “Pazarları Hic Sevmem” ve “Ay Buyurken Uyuyamam”... Bu sene Turk sinemasında dort filmde rol alarak on plana cıkan ender isimlerdensiniz...
- Filmlerin hepsinin merkezinde değilim. “Celal Tan”da başrollerden biriyim. “Dedemin İnsanları”nda en dokunaklı sahnelerden birindeyim. Cok kilit bir sahne benim icin bu, hatta Yunanca konuşuyorum canlandırdığım karakterde. Bunun icin oncesinde bir ay ders aldık. “Pazarları Hic Sevmem”in cekimleri ise mayıs ayında oldu, hepsinde bambaşka resimler var.

Turkiye’de cok alışılagelmiş olan “rol ustune yapıştı” durumunu ortadan kaldırdınız kendi kariyerinizde. Cunku her projede farklı bir Ezgi Mola goruyoruz...
- Oyleyse ne mutlu bana! En azından sinemada bunu yapabiliyor olmak mutluluk verici. Cunku televizyonda imkÂnlar kısıtlı.

BENİM HİC EGOM YOK DERSEM YALAN OLUR

Komedide de cok başarılıydınız...
- Cok teşekkurler. Ben de kendi kendime guluyorum. Normal hayatımda da biri bana gulunce cok eğlenirim, daha da gulsun diye komiklikler yaparım kucuk bir cocuk gibi.

Kendinizle dalga gecer misiniz?
- Dalga gecmek ne kelime... Yerden yere vuruyorum!

Peki, egonuz nerede?
- Hic egom yok dersem yalan olur. Yok deyip de kimse kimseyi yemesin. Oyunculuk yapıyorsanız ve kendinizi seyrettiğiniz bir mesleğiniz varsa, izleniyorsanız ego vardır. Ne bileyim, cok da takılmıyorum herhalde hayatımda boyle şeylere. O kadar cok sorun var ki, bir de bunu eklemenin manası yok.

AŞKA KARŞI KONTROLLUYDUM

Canlandırdığınız Julide karakteri surprizlerle dolu dediniz. Peki siz, herhangi bir sebepten oturu birden hayatınızı değiştirdiniz mi? Ya da bazı olaylar veya kişiler her şeye yeniden başlamanıza neden oldu mu?
- Evet, yaşadım hem de cok yakın bir zamanda. Kariyerimden hayattaki duruşuma kadar her şeyimi sorguladım. Şimdiye kadar her şeye surekli pozitif yaklaştığıma karar verdim, boylesi de zarar.

Neden, kazık mı yediniz?
- Yok, oyle bir şey değil. Kendi kendime gereğinden fazla olumlu duşunerek yaklaştığımı fark ettim olaylara. Bazı şeyleri de dibine vurarak yaşamalısınız. Hayatta surekli dengesiz olmamalıyım diye kasmaya gerek yokmuş.

Cok mu konrollusunuz?
- Kontrol manyağı birisiyim.

Hic de oyle gibi gorunmuyorsunuz.
- Bir de yakınlarımın yanındayken gormelisin! Şunu şoyle yapalım, bunu boyle yapmalıyız ama bak bu daha iyi olur... Yok, yani artık! Dedim ki, bir şeyler yapacaksam oncelikle kendim icin yapmam lazım, bunu anladım.

Aşk yaşarken de kontrol manyağı mısınız?
- Aşkı yaşadığım andan ziyade, aşkın kendisine karşı kontrolluydum. Hic gerek yokmuş.

Bu sebepten oturu acı mı yaşadınız?
- Ona girmeyelim hic.

Peki, aşka inanıyor musunuz?
- Bilmem... Evet, yani aşk diye bir şey var kesinlikle.

KENDİME KOTU DAVRANMAK İSTEMEDİĞİME KARAR VERDİM

Vucudunuzdaki “Ben varım” yazılı dovme dikkatimi cekti...
- Cocukluğumdan kalma, kendi varlığımla ilgili bir şeydi bu. Konservatuvarda eğitim gormeye başladığımızda hocamız “elinizi kaldırın ve varlığınızı hissedin deyince” kucuk yaşlarımdan kalma o detayı hatırladım ve bu dovmeyi yaptırdım enseme. Hic gormesem de bir yerimde kalmalı dediğim bir cumledir.

Karşımızda oldukca değişmiş bir Ezgi Mola var. Bu surecin kararı nasıl verildi?
- “Ben varım...” Kokeninde bu var. Daha iyi olmak istiyorum dedim, mutlu olabilirim, kendime kotu davranmak istemediğime karar verdim.

Sizi hep eğlenceli dizilerde komedi yanı ağır basan cok başarılı bir oyuncu olarak izledik. Şimdi ise karşımızda tam anlamıyla dişi bir kadın var...
- Yaa, gercekten mi?

Evet, kesinlikle. Değişiminizle bambaşka bir Ezgi cıkmış ortaya...
- Şaşırtmayı seviyorum. Bunu da en cok oyunculukla yapmaktan keyif alıyorum. Oyun oynuyorum aslında. Şu kıyafeti mi giysek, bu makyajı mı denesek derken, her seferinde kendimde başka bir şey goruyorum. Ciddi bir kariyer planlaması yapıp 30 kilo vereyim de bu değişim olsun demedim. Kendimi şaşırtmak istiyorum her şeyden once. Bunun en cok oyunculuk da olmasını istiyorum. Bunun dışında zaten gerisi olur.

21 KASIM’DA EKRANDA

Yeni diziniz “Bir Omur Yetmez”, 21 Kasım’da Star TV’de ekrana gelmeye başlıyor. Dizi hakkında bilgi verir misiniz?
- Mert Fırat, Lale Mansur, Ahmet Rıfat Şungar ile rol alıyorum. Bir drama bu, kendimden sıkıldım bir ara, şimdiye kadar oynadığım diziler cok keyif verdi ama birbirine benzeyen işlerdi, kendim farklı detaylardan bir kurgu oluşturuyordum. Sinema oyle değil tabii. Ama bu dizi başka bir resim olacak.

15 KİLO VERDİ

15 kilo vermişsiniz, ozel bir diyet uyguladınız mı?
- Kopeğimi alıp surekli yurudum. Spor, gunluk hayatımın bir parcası oldu ve beslenme uzmanı Yelda Kahvecioğlu ile tanıştım. Yaptığım her şeyi, daha mantıklı bir şekilde zarar gormeden de yapabileceğimi gosterdi.

Beslenmenizde nelere dikkat ediyorsunuz?
- Hamur işlerini cok severim, şimdi onları unutmaya calışıyorum. Tatlıları da kendimden uzak tutuyorum. Su hic icmezdim, artık gunde en az iki litre icmeye calışıyorum.

Biraz daha kilo vermeyi duşunuyor musunuz?
- Bilmem, akışına bırakıyorum. Beden değiştikce insanın hoşuna gidiyor ama derdim asla sıfır beden olmak değil.