gulben ergen seren serengil kavgası seren serengil gulben ergen kopek polemiği haberleri burada arkadaşlar. Şov dunyasının iki unlu ismi Gulben Ergen ve Seren Serengil, yıllardır kavgalı ve kuslerdir. Gectiğimiz gunlerde, ucakta Sibel Can'ı gorupte gormezlikten gelen Gulben Ergen, Seren Serengil'in tepkisini aldı ki, sanki tepki vermek icin tetikte bekliyormuş Seren Serengil (bu benim şahsi goruşum) Gulben Ergen Seren Serengil kopek polemiği ile yeniden gundeme geldi ve Seren Serengil Gulben Ergen kavgası yeniden alevlendi Melek'lerim. İşte size konunun detaylarını anlatan haber;

Yıllardır kavgalı olan Gulben Ergen ve Seren Serengil, Twitter’da fena kapıştı. Ergen, kendisini eleştiren Serengil icin “Aynı kopek yıllardır uluyorsa, ulur ulur susar” mesajını yazdı, Serengil’in yanıtı “Az mı cantasını taşıdın sen o kopeğin” oldu.

GULBEN Ergen ile Seren Serengil arasında yıllardır devam eden gerginlik yeniden alevlendi. İkili, Twitter’da fena kapıştı. Tartışmanın fitilini, Kurban Bayramı’nda aynı ucakta uctuğu Sibel Can’ı gormezlikten gelen Gulben Ergen’in “Ben 1 numaradaydım, arkamdakileri gormedim” sozleri ateşledi. Seren Serengil, Twitter’ına “Acaba sen Sibel Can’ın hizmetcisi olabilir misin? Birinci sırada o koca totonla otursan ne olur, sınıfın 5... Benim rahmetli kopeğim Tiny meğer ne buyuk adammış! 12 yıldır onde oturuyordu. Bir kere bile ‘En buyuğum’ demedi. Ne acı. Reyting listelerinde, sahnelerde 100 numaraya duşup ucaktaki birinci sırada oturmakla ovunecek kadar duşmek varmış” yazdı.

ULUR ULUR SUSAR

Gulben Ergen, Seren Serengil’e yine aynı platform uzerinden yanıt verdi. Ergen Twitter sayfasına şunları yazdı: “Huzuru, huzne tercih ederim. Benim huznum başkasına eğlence oluyorsa, ona yaradandan yardım dilerim. Aynı kopek yıllardır surekli uluyorsa, duymuyor artık bu kulak! Bir diyen olursa ‘Bu ulumaya başladı’ diye, gulumsuyor insan. Ulur, ulur susar o.”

GELDİĞİN YER BELLİ

Serengil’in yanıtı ise şoyle oldu: “Kopekmişim! Yaz sen oralara daha... Usluba bak! Geldiğin yer belli işte. Sacit Aslan’a, Canan Yaka’ya, plak şirketlerine goturduğum zavallı kız... Allah’a şukur, menfaat karşılığı teknelere gitmedim, evliyken eski sevgilimle buluşmadım. Az mı cantasını taşıdın, az mı elbisesini giydin, az mı sevgilisine otele gittin o kopeğin sen? Haklısın, bende kopeklik.”