Kristen Stewart,Ne kadar kazanıyor ? haberin hepsi burada
Alacakaranlık serisi
ile tanıdığımız(ben o film ile tanıdım ) guzel gozlu ve cok başarılı bir oyuncu olan Kristen Stewart'ı bircoğumuz beğeniyoruzdur eminim.Ozellikle erkeklerin baya beğendiği bir bayan
Cok genc yaşta cok yuksek mevlalarda paralar kazandı oynadığı filmlerde.İşte sizlere daha detaylı bir şekilde haberi ekliyorum

Tum dunyada fenemen haline gelen Alacakaranlık' (Twilight) serisiyle une kavuşan Kristen Stewart, 20 milyon dolarlık kazanca 21 yaşında kavuştu.

Henuz cocuk yaşta, Jodie Foster'la birlikte rol aldığı Panic Room filmiyle dikkat ceken ve Twilight serisi sayesinde tum dunyada tanınan bir yıldız haline gelen Kristen Stewart, 20 yaşında bir servete sahip oldu.
İlk filminde yalnızca 2 milyon dolara anlaşan genc oyuncu zamanla ucretini 10'na katladı.

Serinin ucuncu filmi Eclipse icin 12 milyon dolara anlaşan genc oyuncu serinin son filminden tam 20 milyon dolar gibi rekor bir para kazandı. Daha 21 yaşında olan Stewart bu kazancıyla Forbes Dergisi'nin her sene hazırladığı, yılın en cok kazanan kadın oyuncuları listesinde 6. sırada yer almayı başardı. İlk filmden yalnızca iki milyon dolar alan 20 yaşındaki aktris, Twilight serisindeki rol arkadaşı Robert Pattinson'la aşk yaşıyor.