Gercekten ağladılar,Adını Feriha Koydum'da veda,haberin tamamı burada
Adını Feriha Koydum
dizisi beğeni ile izlenen yapımlardan sadece birisi,oyuncu kadrosu ve konusu ile oldukca başarılı olan dizinin ustunde kara bulutlar geziyor gibi gorunuyor.
Vahide Gordum bildiğimiz gibi diziden ayrılmıştı tedavisi icin ve bu hafta bu ayrılış dizide gosterilecek.Bu hafta internette tıklanma rekoru kıran dizinin finalinde kızını oynayan Hazal Kaya'yı ağlarken goruyoruz aslında o sahnede Hazal Kaya gercekten gozyaşlarına hakim olamamış ve izlerkende goreceğimiz gibi dizideki annesi icin gozyaşları dokmuş. Şimdi sizler icin haberin tamamını ekliyorum .

“Adını Feriha Koydum” dizisinin başrol oyuncusu Vahide Gordum’e 20 Eylul’de goğus kanseri teşhisi konmuştu. Hastalığın ucuncu evresinde olduğunu oğrenen ve vakit kaybetmeden tedaviye başlayan Gordum, diziye veda etti. Gordum’un son kez izleyici karşısına cıkacağı bolumun fragmanı yayınlandı. Altı ay sonra yeniden dizi kadrosuna dahil olacağını soyleyen Gordum, senaryo gereği eski sevgilisinin olum haberini alacak ve İstanbul'dan uzaklaşmak icin koyune gidecek. Gordum’un bu sahneleri cekilirken tum ekibin gozyaşlarına boğulduğu ortaya cıktı. Vahide Gordum’un kızı Feriha’yı canlandıran Hazal Kaya'nın dizide annesiyle vedalaşma sahnesinde gercekten ağladığı oğrenildi. Park sahnesinde Gordum’un ‘Topraklarıma donuyorum’ sozleri cekimlerde hazır bulunan yapımcı Fatih Aksoy'uda dakikalarca ağlattı. Cekimler bittikten sonra ise tum ekip Gordum’e kocaman bir oyuncak ayı hediye etti.

Vahide hanıma cok gecmiş olsun dileklerimi iletiyorum sağlığına kavuşur ve ekranlara biran once doner umarım