tuba unsal seker degilim tuba unsal bosaniyormu tuba unsal tekrar hamile. Sevgili melekler ekranlarin sevilen dizisi tovbeler tovbesinde rol alan eski manken Tuba Unsal su aciklamada bulundu "gorundugum gibi seker kiz degilim tam bir şehirliyim ve İstanbul gibiyim, her şeye rağmen bir sosyal hayatım var" dedi.

* Tam bir şehirliyim. İstanbul gibiyim aslında. Her şeye rağmen bir sosyal hayatım var. Coluk cocuk, iş guc, muzikal, cekimler, diziler derken cok yoğun bir tempo icinde olduğumu soyleyebilirim. Ama ona rağmen mutlaka arkadaşlarıma vakit ayırıyorum, kacırmak istemediğim partilere gidiyorum, bir kadeh icki icip huzurla yatağıma girebiliyorum. Neyse ki hayatımın aşkı Murat, tum bunları anlayışla karşılıyor. Yaşıyorum işte...

* İc dunyam hic oyle dışarıdan gorunduğu gibi şeker bir kıza ait değil. Yeri geldi uzun saatler calışmak istemediğim icin Carkıfelek’te calıştım. O zaman yakın cevrem kulaklarına inanamayıp “Delirdin herhalde’’ dedi. Halbuki sadece cok yorulmadan kolay para kazanmak istiyordum. Sonra alıp başımı New York’a gittim. Ama tum bunlar şu an gorduğun Tuba’yı yaratan katmanları oluşturdu. Yani anlayacağınız ben kesinlikle bir şeker kız değilim.

* Tuttuğunu koparan bir tiptim. Bana ikizim kadar benzeyen bir ablam var. İşte o tam fiziksel olarak gorunduğu gibidir. Tek başına sokağa cıkamaz. İlk erkek arkadaşıyla evlendi. 23 yaşında cocuk yaptı. 10 senedir anne. Ama ben farklıyım. Hayatın getirdiği bir sertlik var bende. Yalnız buyudum. Cok zor şartlarda calıştım. 16 yaşındayken cebimde 2000 frank parayla Paris’e modellik yapmaya gittim mesela.

* Hayatımı ozgurce yaşadım, diğer yandan da işimi yaptım. Cekimin bittiği andan itibaren devam eden hayatım kimseyi ilgilendirmez.

* 9 aylık hamileyken gece kulubune gidiyordum. Aslında cok kolay bir hamilelik gecirdim. Hicbir sıkıntım, stresim yoktu.

* Hamilelik anlatılmaz yaşanır! Cocuk kararını eşim Murat’ın cesaretlendirmesiyle aldık. Cocuğumuzun olmasını cok istiyorduk.

‘BASİT DUŞUNURUM’

* Cocuk yapmanın bir kadının hayatını gercekten cok değiştirdiğine inanmıyorum. Buyuk bir sorumluluk var, inanılmaz bir sevgi var; doğru, ama bir yandan hayatınıza devam etmek zorundasınız. Ben bunu yapmaya calıştım. Ben her zaman son derece basit duşunen biri oldum. Hayatımda iki gun ust uste spora gitmiş biri değilim. Sebze-meyve ayrımı nedir? Ne kadar vitamin almalıyım? Bu soruların cevaplarıyla ilgilenmiyorum. Gercek hayatta bunlar yok. ‘Benim Tatlı Komposto Gunluğum’ kitabında sadece hayatın icinden sıradan bir genc kız hamile kaldığında neler yaşar bunun cevabını vermek istedim.

* Sare bir ‘proje bebek’ değil. Sadece onunla tatlı, hoş, pozitif bir surec gecirmek istiyorum. O zaten alacağını alır hayattan. I Cok klasik olacak ama ben cocukken bile cebimdeki paranın yarısını paylaşırdım. Facebook ve Twitter’ı onu yedim, bunu izledim yerine boyle bir iş icin kullanmanın daha akıllıca olduğunu duşunuyorum. Evet, partileyip eğlenelim elbette. Ama gozumuzu dunyaya bu kadar kapalı tutmayalım.

* İdeal bir arkadaş olduğum soylenemez. Cok sosyal gorunmeme rağmen icimde bambaşka bir dunya var. Yine de bilerek kimseyi incitmemeye calışırım. Yardıma ihtiyacı olduğunu duyduğum herkese iki elim kanda olsa yardım ederim. En yakın arkadaşımı dort ay gormediğim zamanlar oluyor mesela. Ama bazen de yeni tanıştığım bir insanla oturup yedi saat vakit gecirdiğim oluyor. Boyle garip bir guven duygum var. Rahmetli babam, “İnsanlara guvenmeden yaşayacağına guvenip kazık ye” derdi. Mottom bu.

"BUYUYUNCE AZRA AKIN OLACAĞIM"

* Elit Model yarışmasına katıldım ama kazanamadım. Azra Akın, birinci oldu. Azra esas cıkışını seneler sonra katıldığı guzellik yarışmasıyla yaptı aslında. İşin tuhafı hÂl her katıldığı yarışmada birinci oluyor. Elite Model Look birincisi, Turkiye Guzeli, Dunya Guzeli... Son olarak bir dans yarışmasında birinci oldu. Buyuyunce Azra Akın olmak istiyorum!

* Acıkcası bu sektorde başlangıcta secici olmak zor. Sektorun sana dayattığı işleri almak zorundasın.

* Ben ozel hayatımda surekli değişen biriyim. Her gun yeni bir Tuba var. Dolayısıyla bu durum insanların hoşuna gidiyor. Bu yuzden de surekli izlenebilir ve takip edilebilir biri haline geldiğimi duşunuyorum.