doğuş soyundu doğuş cıplak doğuş cicek doğuş twitter fotoları haberleri burada arkadaşlar. Ne oluyor bu unlulere anlamıyorum doğrusu. İşlerinde ki başarılarıyla gundeme gelmek varken ki, belli artık onları başarıları gundeme getirirken tatmin olmuyorlar, cunku artık soyunmaya başladılar Melek'ler. Bildiğiniz gibiHilal Cebeci panpiş olarak gundeme oturmayı tercih etti ki başarılıda oldu. Demek ki hatun artık şarkıları ve albumleriyle başarı toplıyamıyor ve soyunmayı goze alıyor ki,
Hilal Cebeci twitter sayfasında panpişlerim diyip ilgi cekmek istiyor. Evet ilgi bu:
Hilal Cebeci cıplak fotoları ile ilgi bekliyor goruyor mu; eee kim soyunursa herkes bakar değil mi?
Hilal Cebeci soyundu haberleri gundem yapınca ne hikmetse, romantik şarkılara imzasını atan ve benim şahsım adına delikanlı bir adam diye duşunduğum
Doğuş soyundu 
Evet Melek'ler,
Doğuş cıplak fotoları ile gundeme gelmeyi başardı. "Bumudur abi" dediğinizi duyar gibiyim, cunku bende aynen boyle diyorum ve şaşırıyorum. Para, pul, şan, şohret olmuş gundeme gelmek.
Doğuş twitter sayfasında anadan doğma soyundu ve namahrem yerini bir cicekle kamufle etmeyide ne hikmetse akla getirdi (neye yaradı bu, gitti karizma) ve
Doğuş cicek icin bakın neler dedi Melek'lerim.
Doğuş, Twitter’da paylaştığı cıplak fotoğrafının bu kadar ilgi cekmesi karşısında şaşkın...
“Bir ciceğin bu kadar tepki alacağını tahmin etmemiştim. Kadın soyunduğunda bir şey denmiyor ben soyununca mı ayıp oluyor. Ozcan Deniz de M. Ali Erbil de soyundu. Bu aslında benim başka bir halim. “
Hey gidi Doğuş heyy! O romantik şarkılarınla "ilk defa inanır oldum aşka, oda bana darbesini vurdun" sozlerinle yakaladığın karizma bir cicekle gitti bitti. Sen daha ciceği kucumse " ne var ki bir cicek" demeye devam et.
Ben, şahsım adına kendi goruşlerimi bir nebzede olsa dile getirdim. Elbette ki, herkesin bildiği doğru bildiğidir ama topluma mal olmuş insanların adım atarken bile duşunmesi lazım, sizce de oyle değil mi Melek'lerim?