Seda Sayan"a gecmiş olsun...

EŞİ ONUR ŞAN'DAN COCUK SAHİBİ OLABİLMEK İCİN BİR SUREDİR TUP BEBEK TEDAVİSİ GORDUĞU İDDİA EDİLEN SEDA SAYAN’IN GECEN OCAK AYINDA HAMİLE KALDIĞI FAKAT BEBEĞİNİ BOSTANCI GOSTERİ MERKEZİ’NDEKİ KONSERİNDE, SAHNEDE DUŞURDUĞU ORTAYA CIKTI.

Seda Sayan’ın cuma gunu yayınlanacak olan “Yalnız Değilsiniz” adlı programına katılan Rahşan Gulşah’ın koşesinde yazdığı habere gore, Sayan program sırasında “Gazeteciler beni surekli ‘Farklı hastanelerde tup bebek yaptırıyor’ diye yazıyor. Ama benim sağlığım yerinde ve cocuk sahibi olmak icin başka tedaviler gerekiyor. Onları yaptırıyorum” diye isyan etti.

TUVALETİNİ KUVETTE YIKAMIŞ
Programın ardından Rahşan Gulşah’a, eşinden cocuk sahibi olmak istediğini, gecen ocak ayında hamile kaldığını soyleyen Sayan, bebeğini şubat ayında Bostancı Gosteri Merkezi’nde verdiği konser sırasında, sahnede duşurduğunu anlattı. Konserin sonlarına doğru durumu fark eden Sayan, tuvaletini kuvette yıkamak zorunda kaldı. Bu olay sonrasında rahminin duvarının karın zarına yapışık olduğu ve kistler oluştuğu belirlenen Sayan, dort kez ameliyat masasına yattı.

Gulşah'ın soylemine gore, sağlığına yeniden kavuşan 45 yaşındaki Sayan, en yakında yeniden cocuk sahibi olmak istiyor