2015 yılında nikâh masasına oturduğu popçu Murat Dalkılıç'tan Eylül 2017'de tek celsede boşanan Merve Boluğur, sonrasında flörtleri olsa da aradığı mutluluğu bir türlü bulamadı. Şarkıcı Emre Kaya ile haklarında çıkan haberlerini ise "İlişki yok, iş var" diyerek yalanladı.
'Kendi kendime evleniyorum'DUYANLAR ŞAŞTI KALDI!
Beş yıldır oyunculuk kariyerine ara veren ve YouTube kanalı açan 34 yaşındaki güzel, müzik alanında ilerleme kararı aldı. Boluğur, yeni şarkısı ile magazin gündemine bomba gibi düştü.

"HADİ DİZGİNLE BENİ"
Merve Boluğur, sözlerini kendisinin yazdığı,aranjesini Mert Aydın'ın yaptığı yeni şarkısını Instagram'da yayınladı ve şu notu düştü:
"So?zler: Şs?s?s?ttt benden gitmemis?sin gittig?ini sanmıs?sın anca. Piis?s?s?t kendine gelememis?ssin o?lu?yorsun anlasana. Acıttıg?ın 'gec?mis?' artık koymaz ki bana. Kimse kesmez seni hadi go?lgelerde ara. Tehlike c?anları c?alıyor dayanabilir misin? Geliyorsun s?eytanına:) Hadi dizginle beni birles?tir, al as?k is?te bu doya doya. Senin kalbini alacağım istedig?imde de c?ıkarıp oynayacag?ım. Rap kısmı her yanımız ates? alanı. O duygu bizi tutsak etti ic?ine. Bir ben senden gec?ir kendinden. Duvarlar as?k diye haykırıyor. Tutkuları boylayalım arzular o?rtu?stu?g?u?nde. Sesler c?ığlıkları alt etsin. Tenler birbirini o?lesiye sevsin."

Merve Boluğur'un dansı gündem olduAJDAR VE BANU ALKAN BENZETMESİ
Ünlü oyuncunun 'Şşşşttt' adlı şarkısı hakkında sosyal medyada yüzlerce yorum yapıldı. İşte dikkat çeken mesajlardan bazıları...
Alıntı MetniKendine iltifat etmeyi ihmal etmedi