Allah icin guzel dans ediyor...Oryantaller icinde tek gecerim Asena'yı

Asena kendini 'şov kadını' ilan etti! "15 yıllık sahne tecrubem var" diyen eski oryantal, bundan boyle hem goze hem kulağa hitap edeceğini soyledi: "Mehmet Ali Erbil ve Huysuz Virjin'in yaptığı şovların biraz daha geliştirilmiş haliyim!"
Şarkıcılık yolunda emin adımlarla ilerleyen eski oryantal Asena, dort şarkıdan oluşan 'Hint Kumaşı' adlı single'ının tanıtımında iddialı acıklamalar yaptı. "Dansla buyudum, bu uğurda cok şeyler feda ettim" diyen Asena, dansı bırakmayacağını belirterek, şunları soyledi:
YILLARCA SORDULAR
"Sahnemi danslarla susleyeceğim. Yıllarca bana 'Ne zaman Sibel Can gibi hem dans edip, hem şarkı soyleyeceksin?' diye sordular. Dans etmek icin sahneye cıktığımda benden şarkı soylememi de istiyorlardı. Yapabildiğimi gorunce şan dersi almaya başladım ve bu maceraya atıldım. Bundan boyle şovumu izlemeye gelenleri doyuracağım." Gazetecilerin "Sahnede İbrahim Tatlıses'in şarkılarını soyler misiniz?" sorusuna; "Neden soyleyemeyeyim? Kimseyle ve kimsenin şarkılarıyla problemim yok" yanıtını veren Asena, yapacağı şovlarla ilgili şunları soyledi: "Ben şarkıcı olarak değil şov kadını olarak sahneye cıkıyorum. 4-5 saatlik bir performanstan bahsediyorum. Bir donem Mehmet Ali Erbil, Huysuz Virjin cıkıp şovlarını yapıyorlardı ya; ben bunun biraz daha geliştirilmiş haliyim. Dans gecmişim olduğu icin zaten 3-0 onde başlıyorum. Beni izleyenleri koltuğa civileyeceğime inanıyorum."